KIJCK. Makelaars

Wil jij je huis in Haarlem verkopen?

Ga jij je huis in Haarlem verkopen? KIJCK. makelaars staat voor je klaar om je daarbij te helpen. Onze makelaars hebben veel ervaring en een groot netwerk in en rondom de stad. Dat zetten ze graag voor je in: zo weet je zeker dat jouw woning snel en voor de beste prijs verkocht wordt. Wij werken anders dan andere makelaarskantoren: voor het lage, all-in tarief van slechts 2950,- nemen wij de gehele verkoop op ons.

Je huis in Haarlem verkopen voor een vaste prijs

De verkoop van je huis in Haarlem is een spannend moment. Je wilt ervoor zorgen dat de verkoop soepel verloopt, dat je woning tegen de juiste prijs en de ideale voorwaarden verkocht wordt én dat je niet teveel betaalt aan makelaarskosten. Door te kiezen voor een makelaar die werkt op basis van een vast tarief bespaar je al snel duizenden euro’s. Een makelaar in Haarlem rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.01% van de opbrengst. Bereken hieronder je voordeel!

Bereken hier je voordeel

Een makelaar in Haarlem rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.01% van de opbrengst en wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen?

Prijs bij makelaar met 1.01% courtage (inclusief BTW)
2.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€200.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Bij het verkopen van je huis in Haarlem is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Haarlem is een enorm gewilde woonplaats, vanwege de ligging, de bijzonder gezellige binnenstad en de vele goede voorzieningen. Dit zorgt ervoor dat er veel mensen op zoek zijn naar een woning: hoe vind je tussen ál die geïnteresseerden de juiste koper? Daar helpen wij je bij. Wij promoten je woning onder de juiste doelgroep, houden bezichtigingen en onderhandelen met kopers over de prijs en voorwaarden.

We helpen je onder andere met:

Wil jij de waarde weten van je huis in Haarlem? Vul binnen 1 minuut je gegevens in en ontvang een gratis en vrijblijvend waardebepaling van je eigen woning. Of ben je nieuwsgierig naar de huizen in jouw straat? Zo kun je bij ons ook een gratis waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat!

Haarlem: de gezelligste stad van Nederland

Haarlem is een unieke stad, die enorm veel te bieden heeft. De Kleine Houtstraat is bijvoorbeeld al vaker verkozen tot leukste winkelstraat van Nederland, in de gezellige straatjes van de Vijfhoek vind je de mooiste winkels en cafés en in de hele stad kom je fijne restaurants en boetieks tegen. De ligging maakt Haarlem extra gewild. Met de auto en de trein ben je in minder dan een kwartier in Amsterdam of op het strand van Bloemendaal en Zandvoort aan Zee. Ook met de fiets ben je zo op het strand, na een korte fietstocht door de prachtige Kennemerduinen.

Kunnen wij je helpen bij het verkopen van je huis in Haarlem?

Onze deskundige makelaars helpen je graag met de verkoop van je huis in Haarlem. Voor het all-in tarief van 2950,- helpen we je tijdens het gehele verkooptraject: van fotografie tot bezichtigingen en prijsonderhandelingen. Samen zorgen we ervoor dat je woning in Haarlem tegen de hoogste prijs en de beste voorwaarden verkocht wordt.

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars