KIJCK. Makelaars

Je huis verkopen in Cruquius

Denk jij erover na om je huis in Cruquius te verkopen? Dan kun je daar wel wat hulp bij gebruiken: Cruquius is enorm populair en door de drukte op de huizenmarkt is het een uitdaging om de juiste koper te vinden. KIJCK. makelaars ontzorgt je bij de verkoop van jouw woning. Dit doen we op basis van een vast tarief: voor slechts 3950,- nemen wij de verkoop van je over. We regelen foto’s van je huis, we doen de bezichtigingen met écht geïnteresseerde kopers en we onderhandelen over de prijs en de voorwaarden.

Wil je besparen op makelaarskosten in Cruquius?

Je kunt gemakkelijk besparen op makelaarskosten door te kiezen voor een makelaar die werkt met een vaste prijs. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Geen vervelende verrassingen zoals opstartkosten en bonusregelingen achteraf, maar een hele transparante werkwijze: voor slechts 3950,- ontzorgen we je volledig. We houden rekening met jouw wensen en we geven je gedurende het verkooptraject regelmatig updates over de vorderingen.

We helpen je onder andere met:

Verkoop je huis in Cruquius voor een vaste prijs

Bij het kiezen voor een makelaar die je helpt met het verkopen van je huis in Cruquius kun je kiezen tussen makelaars die werken voor een vaste prijs en makelaars die werken op basis van een percentage van de verkoopsom. KIJCK. makelaars rekent een vast, all-in tarief van slechts 3950,-. Kies je voor een makelaar met een variabel makelaarscourtage? Dan betaal je meestal 1,3% van de verkoopsom van je woning.

Dat houdt in dat wanneer jouw woning in Cruquius voor €400.000,- verkocht wordt, je een bedrag van € 5.200,- aan makelaarskosten kwijt bent. Kiezen voor KIJCK. makelaars levert je in dit geval een besparing van €2.250,- op. Wordt je woning voor een hoger bedrag verkocht? Dan stijgt je besparing wanneer je kiest voor KIJCK. makelaars.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen? Gemiddeld betaal je bij andere makelaars in Cruquius 1,3% van de opbrengst aan makelaarscourtage. Bereken hier je voordeel.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wonen nabij de drukte van Haarlem én de rust van het dorp

Het gemoedelijke dorp Cruquius ligt op een unieke locatie. Het is omgeven door de natuur van De Groene Weelde, een groot park waar je heerlijk kunt wandelen én waar de Haarlemmermeersche Golfclub te vinden is. Aan de noordkant van het dorp ligt de Ringvaart, een van de populairste fietsroutes en waterwegen van de Haarlemmermeer. Met de fiets ben je zó in Haarlem: misschien wel de leukste stad van Nederland! Hier vind je enorm veel boetiekjes, leuke restaurants en cafés en cultuur. Cruquius zelf staat onder meer bekend vanwege de grote woonboulevard aan de overzijde van de Kruisweg. 

Hulp nodig bij het verkopen van jouw huis in Cruquius?

Wil jij je huis in Cruquius verkopen? Daar helpen wij je graag bij: voor het vaste tarief van slechts 3950,- verzorgen wij de gehele verkoop van je woning. Zonder verborgen kosten, mét alle service en dienstverlening die je van een NVM-makelaar mag verwachten. Onze deskundige makelaars komen graag eens bij je langs om te praten over jouw wensen en de huidige huizenmarkt. Vanuit ons makelaarskantoor in Hoofddorp en ons makelaarskantoor in Amsterdam zijn we altijd in de buurt en zetten we ons graag in voor de verkoop van jouw huis in Cruquius.

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Jouw huis verkopen in Cruquius via Funda

Funda is het grootste woonplatform van Nederland: wekelijks vinden duizenden mensen hier het huis van hun dromen! Dit maakt het voor verkoopmakelaars een belangrijk onderdeel van het verkopen van jouw huis.

Het plaatsen van jouw huis op Funda is inbegrepen bij ons all-in tarief van slechts 3950,-. We zorgen ervoor dat de foto’s van je woning, samen met een pakkende omschrijving en duidelijke plattegronden, zo snel mogelijk op Funda geplaatst worden. Komen er reacties via Funda binnen van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw woning? Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact met ze opgenomen wordt en zullen we een bezichtiging inplannen. Natuurlijk houden we jou regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars