KIJCK. Makelaars

Je huis verkopen in Blaricum

Denk jij erover na om jouw huis in Blaricum te verkopen? Het is nog altijd razend druk op de woningmarkt en dit zorgt voor een uitdagende positie wanneer je jouw huis wilt verkopen. Bezichtigingen regelen, onderhandelen over de prijs, wel of niet akkoord gaan met een voorbehoud van financiering van een koper: dit zijn zaken waar ons team je graag bij helpt. Wij werken met een vast all-in tarief: voor slechts 3950,- nemen wij alle stress en papierwerk van je over!

Je huis in Blaricum verkopen voor een vaste prijs

Waar veel makelaarskantoren werken met een variabel makelaarscourtage, werken wij met een laag, vast tarief: 3950,- waar álle kosten in zitten. Bij een variabel percentage kun je zomaar voor een vervelende verrassing komen te staan: véél hogere makelaarskosten dan je vooraf had gedacht. Vaak rekenen makelaars 1,3% van de verkoopsom aan kosten. Dit bedrag kan hard oplopen: bij een verkoopprijs van €450.000,- betaal je al €6.850,- aan makelaarskosten. Samenwerken met KIJCK. makelaars levert je in dit geval een besparing van maar liefst € 2.900,- op. Is de verkoopprijs van je woning hoger? Dan bespaar je met ons vaste bedrag dus nóg meer!

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen?

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Een verkoopmakelaar in de regio Blaricum neemt je heel veel werk uit handen en adviseert je op allerlei vlakken. Wij helpen je bijvoorbeeld met lastige zaken zoals de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden van de verkoop. Wil jij graag zo snel mogelijk van je woning af, bijvoorbeeld omdat je zit met dubbele lasten, of heb je nog wel even de tijd voordat je gaat verhuizen? Wij hebben jarenlange ervaring met dit soort dilemma’s en helpen je met een sterke verkoopstrategie. Daarnaast ontzorgen we je tijdens het gehele verkooptraject door je te helpen met onder andere:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

De huizenmarkt in Blaricum

Blaricum staat bekend als een exclusieve en aantrekkelijke woonplaats in Nederland. De woningmarkt in Blaricum kan dynamisch zijn, waarbij de vraag naar woningen vaak hoog blijft vanwege de gewilde locatie en voorzieningen. Als je overweegt je woning in Blaricum te verkopen, zijn er enkele belangrijke aspecten om rekening mee te houden.

Wij als ervaren makelaar in Blaricum kunnen je adviseren over de juiste verkoopprijs op basis van vergelijkbare woningen en markttrends in de regio. Dit is cruciaal om je woning competitief te prijzen en potentiële kopers aan te trekken.

Hulp nodig bij het verkopen van je huis in Blaricum?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de verkoop van je woning in Blaricum? Of ben je nog niet helemaal zo ver, maar wil je je alvast goed inlezen in de markt? Je kunt bij ons een gratis waardebepaling aanvragen van jouw woning in Blaricum. Heb je vragen over onze werkwijze, wil je meer weten over ons all-in tarief of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Ja, ik wil ook mijn huis verkopen via KIJCK.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons. Tot KIJCK!

Jouw huis verkopen in Blaricum via Funda

Funda is het grootste woonplatform van Nederland: wekelijks vinden duizenden mensen hier het huis van hun dromen! Dit maakt het voor verkoopmakelaars een belangrijk onderdeel van het verkopen van jouw huis.

Het plaatsen van jouw huis op Funda is inbegrepen bij ons all-in tarief van slechts 3950,-. We zorgen ervoor dat de foto’s van je woning, samen met een pakkende omschrijving en duidelijke plattegronden, zo snel mogelijk op Funda geplaatst worden. Komen er reacties via Funda binnen van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw woning? Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact met ze opgenomen wordt en zullen we een bezichtiging inplannen. Natuurlijk houden we jou regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars