KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Blaricum

Wil jij je woning in het prachtige Blaricum verkopen? Dé verkoopmakelaar van Blaricum zorgt ervoor dat je de beste prijs voor je woning krijgt: KIJCK. makelaars! Onze ervaren makelaars zetten hun uitgebreide netwerk en expertise met het verkopen van woningen in het Gooi graag voor jou in.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe gaat een verkoopmakelaar in Blaricum te werk?

Als verkoopmakelaar in Blaricum ontzorgen we je zoveel mogelijk door allerlei zaken van je over te nemen. Het verkopen van je woning is een grote stap, dus we zorgen ervoor dat het traject verloopt zoals jij dat graag wilt. Daarom komen we eerst bij je langs voor een kennismakingsgesprek en om een verkoopstrategie op te stellen die bij je past. Ook houden we je regelmatig op de hoogte van alles wat er rondom de verkoop gebeurt. Zo krijg je toegang tot je eigen digitale dashboard, waar je bijvoorbeeld kunt zien hoeveel bezichtigingen er gepland staan en wanneer ze plaatsvinden.

We nemen onder andere de volgende zaken op ons:

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Blaricum?

Wanneer je kiest voor een verkoopmakelaar in Blaricum die werkt op basis van een vaste prijs, dan weet je vooraf al wat je gaat betalen. Dit is heel transparant en duidelijk: bij KIJCK. makelaars betaal je slechts 3950,- voor het verkopen van je woning. Hier komen geen extra kosten zoals opstartkosten, voorrijkosten of bonusregelingen bovenop. 

Dit is anders dan hoe ‘traditionele’ makelaars werken. Zij rekenen een variabel makelaarscourtage voor hun diensten. Dit betekent dat je een percentage van de verkoopsom moet betalen, dit is in en rondom Blaricum ongeveer 1,3%. Op deze manier weet je pas achteraf wat je moet betalen en schrik niet: de kosten kunnen zo hoog oplopen!

Blijkt dat je woning in Blaricum wel € 600.000,- waard is? Dan betaal je op deze manier maar liefst € 7.800,- aan de makelaar! Je kunt dus direct € 4.850,- besparen door voor KIJCK. makelaars te kiezen: dit geld kun je mooi in je nieuwe woning investeren. En wordt jouw woning voor een hoger bedrag verkocht? Dan stijgen de makelaarskosten – en bespaar je dus nog meer wanneer je voor KIJCK. makelaars kiest.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer courtage moeten betalen?

Bij KIJCK. makelaars betaal je daarom 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde van je woning én met alle diensten die je van een makelaar bent gewend. Bereken hieronder je voordeel!

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wil je meer weten over hoe een verkoopmakelaar in Blaricum je kan helpen?

Blaricum ligt op een van de mooiste locaties van Nederland, middenin het Gooi. Deze omgeving is heerlijk groen en onder andere het Eemmeer en het Gooimeer zijn vlakbij: heerlijke plekken om te ontspannen. Via de A7 rijd je zo naar Amsterdam en ook Utrecht is vlakbij: Blaricum ligt ook nog eens heerlijk centraal! 

Het is dan ook niet vreemd dat Blaricum een populaire woonplaats is. Juist op zulke locaties is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen als je jouw woning wilt verkopen: met het professionele team van KIJCK. makelaars weet je zeker dat je de beste prijs voor je woning krijgt.

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat; gratis én vrijblijvend.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars