KIJCK. Makelaars

Wil jij je huis in Weesp verkopen?

Ga jij je huis in Weesp verkopen? KIJCK. makelaars staat voor je klaar om je daarbij te helpen. Onze makelaars hebben veel ervaring en een groot netwerk in en rondom de stad. Dat zetten ze graag voor je in: zo weet je zeker dat jouw woning snel en voor de beste prijs verkocht wordt. Wij werken anders dan andere makelaarskantoren: voor het lage, all-in tarief van slechts 3950,- nemen wij de gehele verkoop op ons.

Je huis in Weesp verkopen voor een vaste prijs

De verkoop van je huis in Weesp is een spannend moment. Je wilt ervoor zorgen dat de verkoop soepel verloopt, dat je woning tegen de juiste prijs en de ideale voorwaarden verkocht wordt én dat je niet teveel betaalt aan makelaarskosten. Door te kiezen voor een makelaar die werkt op basis van een vast tarief bespaar je al snel duizenden euro’s.

Wij zijn anders dan andere makelaars

Wij zijn anders dan andere makelaars

  • Wij zijn dé makelaar met een vast tarief van 3950,- incl. BTW.

  • Ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

  • Betaal pas achteraf als jouw huis is verkocht.

  • Vanuit je stoel kun je online meekijken naar de biedingen en status van je woning.

Bereken hier je voordeel

Een makelaar in Weesp rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.01% van de opbrengst en wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen?

Prijs bij makelaar met 1.01% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Bij het verkopen van je huis in Weesp is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Weesp is een enorm gewilde woonplaats, vanwege de ligging, de bijzonder gezellige binnenstad en de vele goede voorzieningen. Dit zorgt ervoor dat er veel mensen op zoek zijn naar een woning: hoe vind je tussen ál die geïnteresseerden de juiste koper? Daar helpen wij je bij. Wij promoten je woning onder de juiste doelgroep, houden bezichtigingen en onderhandelen met kopers over de prijs en voorwaarden.

We helpen je onder andere met:

Wil jij de waarde weten van je huis in Weesp? Vul binnen 1 minuut je gegevens in en ontvang een gratis en vrijblijvend waardebepaling van je eigen woning. Of ben je nieuwsgierig naar de huizen in jouw straat? Zo kun je bij ons ook een gratis waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat!

Weesp: klein dorp bij Schiphol

Weesp is een charmante stad gelegen in de provincie Noord-Holland. Het staat bekend om zijn pittoreske grachten, historische gebouwen en gezellige sfeer. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, wat te zien is in de goed bewaarde architectuur.

Het centrum van Weesp wordt gekenmerkt door smalle straatjes, bruggen en oude pakhuizen langs de grachten. Een van de opvallende bezienswaardigheden is de imposante Grote of Sint-Laurentiuskerk, die een prominente plaats inneemt in de skyline van de stad.

Het stadje ligt aan de rivier de Vecht en biedt mooie mogelijkheden om te wandelen en te fietsen langs het water en door het omliggende platteland.

Met zijn schilderachtige schoonheid en historische karakter is Weesp een aantrekkelijke bestemming voor een dagje uit of een ontspannen verblijf, en het is gemakkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam en andere omliggende steden.

Kunnen wij je helpen bij het verkopen van je huis in Weesp?

Onze deskundige verkoopmakelaars uit Weesp helpen je graag met de verkoop van je huis in Weesp. Voor het all-in tarief van 3950,- helpen we je tijdens het gehele verkooptraject: van fotografie tot bezichtigingen en prijsonderhandelingen. Samen zorgen we ervoor dat je woning in Leiden tegen de hoogste prijs en de beste voorwaarden verkocht wordt.

Huis verkopen in Weesp, zo doen we dat

Om er voor te zorgen dat we je huis snel kunnen verkopen, starten we eerst met een kennismakingsgesprek. Hierin verzamelen we alle informatie die we nodig hebben om het huis in de verkoop te zetten. Vervolgens gaan we aan de slag om het huis zo goed mogelijk online te presenteren en te verkopen in Weesp.

Dit doen we door een professionele fotograaf in te schakelen die het huis zo goed mogelijk fotografeert. Ook gaan we aan de slag om een passende beschrijving te bedenken en we zorgen er voor dat alle belangrijke informatie vermeld staat.

Ook maken we gebruik van Funda, dit is een platform waar vele potentiële kopers op zoek gaan naar een droomwoning. We zorgen dat de woning goed vindbaar is zodat veel mensen de woning zien.

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars