KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Weesp

Woon je in Weesp, maar denk je erover na om je woning in deze prachtige, historische stad te verkopen? Juist in deze drukke huizenmarkt is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen om je te helpen bij het verkopen van je woning in Weesp: met professioneel advies weet je zeker dat je de juiste prijs voor je woning krijgt.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe gaat een verkoopmakelaar in Weesp te werk?

Als verkoopmakelaar in Weesp gaan we allereerst het gesprek met je aan, zodat we jou leren kennen en samen een verkoopstrategie kunnen opstellen die bij jouw situatie past. Heb je al een nieuwe woning gekocht? Dan wil je jouw woning misschien wel snel verkopen. 

Rondom de verkoop helpen we je met heel veel zaken, zoals:

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Weesp?

De tarieven van verschillende verkoopmakelaars in de omgeving van Weesp variëren nogal. Kies je voor een traditionele makelaar? Dan betaal je waarschijnlijk de hoofdprijs: meestal rekenen zij 1,3% van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten. Hier komen dan vaak nog extra’s zoals opstartkosten en bonusregelingen overheen. 

Je kunt ook kiezen voor een makelaar die werkt voor een vast tarief, zoals KIJCK. makelaars. Bij ons krijg je precies dezelfde inzet, dienstverlening en services, maar dan tegen een vast, laag tarief. Wij rekenen slechts 3950,- voor alles wat er komt kijken bij de verkoop van je woning in Weesp.

Waar je bij ons dus vooraf weet dat je 3950,- gaat betalen, weet je de hoogte van de kosten bij een traditionele makelaar pas achteraf. Wordt jouw woning verkocht voor een bedrag van € 450.000,-? Dan ben je € 5.850,- kwijt – en bespaar je direct € 2.900,- als je voor KIJCK. makelaars kiest. Je besparingen lopen nóg verder op wanneer je woning voor een hoger bedrag wordt verkocht.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer courtage moeten betalen?

Bij KIJCK. makelaars betaal je daarom 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde van je woning én met alle diensten die je van een makelaar bent gewend. Bereken hieronder je voordeel!

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wil je meer weten over het verkopen van je woning in Weesp?

Een verkoopmakelaar ontzorgt je op heel veel vlakken rondom het verkopen van je woning in Weesp. Ons team bestaat uit ervaren makelaars met veel ervaring en een groot netwerk in en rondom Weesp. Dit zetten ze graag voor je in om de perfecte koper voor jouw woning in de stad te vinden. 
Wil je meer weten over onze unieke werkwijze, onze dienstverlening of heb je andere vragen? Neem vooral eens contact met ons op, ons team staat voor je klaar.

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat; gratis én vrijblijvend.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars