KIJCK. Makelaars

Welkom bij de makelaar met een vaste prijs in Nieuw-Vennep

Woon jij in Nieuw-Vennep en denk je er wel eens over na om je woning te verkopen? Wil je bijvoorbeeld groter gaan wonen of droom je van een appartement middenin de stad? KIJCK. makelaars is dé makelaar met een vaste prijs in Nieuw-Vennep: met onze unieke werkwijze helpen we jou graag met het verkopen van je woning.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten in Nieuw-Vennep?

Nieuw-Vennep is een heerlijke plek om te wonen. Het heeft alle faciliteiten die je zoekt; van supermarkten tot goede scholen en sportverenigingen. Tegelijkertijd beschikt Nieuw-Vennep over het gemoedelijke karakter van een dorp. De locatie is ook nog eens erg praktisch; midden tussen de steden Haarlem, Amsterdam en Leiden in. 

Nieuw-Vennep is hierdoor een gewilde woonplaats en juist daarom is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen voor het verkopen van je woning in het dorp. Zo weet je zeker dat de verkoop soepel verloopt. En jouw woning verkocht wordt voor de juiste prijs en tegen de voorwaarden die bij jou passen. 

Er zijn twee soorten verkoopmakelaars: makelaars die werken op basis van een vast tarief, zoals KIJCK. makelaars. En traditionele makelaars die een percentage van de verkoopsom rekenen als vergoeding, ofwel een variabel makelaarscourtage. Wanneer je kiest voor een makelaar met een vast tarief, weet je vooraf precies waar je aan toe bent én bespaar je al snel heel veel geld.

Wat is mijn huis waard in Nieuw-Vennep?

Ben je eerst benieuwd wat de waarde is van je woning? Bij ons kun je gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Vul hieronder gemakkelijk je gegevens in:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.
Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Cruquius?

Makelaars die werken op basis van zo’n variabel makelaarscourtage rekenen meestal 1,3% van de verkoopsom van je woning als makelaarskosten. Op deze manier kunnen de kosten hoog oplopen. Wordt je woning in Cruquius bijvoorbeeld verkocht voor € 375.000,-? Dan ben je € 4.875,- kwijt aan de makelaar. Kies je voor KIJCK. makelaars? Dan bespaar je bij deze verkoopsom direct € 1.925,-. En wordt jouw woning voor een hoger bedrag verkocht? Dan stijgen je besparingen nog verder. Wil je meer weten over deze unieke werkwijze? Neem contact met ons op.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Besparen met dé makelaar met een vaste prijs: KIJCK. makelaars

Door voor KIJCK. makelaars te kiezen bespaar je dus al snel duizenden euro’s: geld wat je mooi in je nieuwe woning kunt investeren. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten: ze beoordelen ons met maar liefst een 9,6 op Funda.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars