KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Nieuw-Vennep

Wil jij je woning in Nieuw-Vennep verkopen en ben je daarom op zoek naar een verkoopmakelaar? Dan zit je goed bij KIJCK. makelaars! Wij zijn anders dan andere makelaarskantoren: wij werken namelijk op basis van een vast, all-in tarief. Voor slechts 3950,- nemen wij de verkoop volledig uit handen, ongeacht de verkoopprijs van je woning. Geen verborgen kosten of extra opstartkosten, wél alle diensten die je van een NVM-makelaar mag verwachten: dat is KIJCK. makelaars.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat kan een verkoopmakelaar in Nieuw-Vennep voor jou betekenen?

Bij een verhuizing en het verkopen van je woning komt er van alles op je af. Je maakt de stap naar een nieuwe woning en je eigen woning moet natuurlijk verkocht worden. Een verkoopmakelaar in Nieuw-Vennep helpt je hierbij. Onze makelaars zetten hun netwerk in om ervoor te zorgen dat jouw woning onder de aandacht komt bij serieus geïnteresseerde kopers. Daarnaast doen we de bezichtigingen en onderhandelen we met potentiële kopers over de beste voorwaarden en de prijs. 

Gedurende het hele verkooptraject staan we voor je klaar. We nemen onder andere de volgende zaken op ons:

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wil jij je woning in Nieuw-Vennep verkopen?

Na het droogleggen van de Haarlemmermeer werden er in eerste instantie twee dorpen gesticht: Nieuw-Vennep en Hoofddorp. Inmiddels is Nieuw-Vennep uitgegroeid tot een van de populairste woonplaatsen van de Haarlemmermeer en telt het ruim 31.000 inwoners. De plaats heeft dan ook veel te bieden, zoals de twee gezellige winkelcentra, De Symfonie en Getsewoud. Ook op het gebied van kunst & cultuur is er van alles te beleven. 

Daarnaast is de locatie van Nieuw-Vennep uniek. Het ligt precies tussen Amsterdam, Haarlem en Leiden in, vlak achter het watersportgebied de Westeinderplassen.

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat; gratis én vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar in Nieuw-Vennep?

Wanneer je besluit dat je jouw woning in Nieuw-Vennep gaat verkopen, is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen. Je kunt dan kiezen voor een makelaar die werkt op basis van een vast tarief – zoals KIJCK. makelaars – of een traditionele makelaar, die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage. Bij ons weet je vooraf precies waar je aan toe bent: je betaalt 3950,- voor het gehele verkooptraject en al onze diensten. Kies je voor een traditionele makelaar, dan betaal je meestal 1,3% van de verkoopsom – exclusief opstartkosten en andere extra’s. Zo kunnen de kosten hard oplopen!

Kies jij voor een vast tarief of variabel courtage?

Wanneer je kiest voor een verkoopmakelaar met een variabel courtage, dan weet je pas achteraf wat je moet betalen. Dit courtage is meestal 1,3% van de verkoopsom van je woning in Nieuw-Vennep. Wordt jouw woning verkocht voor € 450.000,-? Dan bedragen de makelaarskosten maar liefst € 5.850,- en bespaar je dus direct € 2.900,- als je kiest voor KIJCK. makelaars. Als je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt, dan stijgen je besparingen nóg verder!

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer courtage moeten betalen?

Bij KIJCK. makelaars betaal je daarom 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde van je woning én met alle diensten die je van een makelaar bent gewend. Bereken hieronder je voordeel!

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Meer weten over het verkopen van je woning in Nieuw-Vennep?

Als je besluit dat je jouw woning in Nieuw-Vennep wilt verkopen, dan komen onze makelaars graag eens bij je langs. Samen kijken we naar je woning en bespreken we jouw wensen. Wil je meer weten over onze unieke werkwijze of heb je vragen over een van onze diensten? Kom gerust eens langs bij een van onze kantoren in Hoofddorp of in Amsterdam of neem contact met ons op.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars