KIJCK. Makelaars

Dé verkoopmakelaar in Haarlem

KIJCK. makelaars is jouw verkoopmakelaar in Haarlem! Onze deskundige makelaars hebben veel ervaring met het verkopen van woningen in Haarlem en een groot netwerk, dat ze graag voor jou inzetten. Voor het vaste, all-in tarief van slechts 3950,- regelen we alles rondom de verkoop van je woning en ontzorgen we je tijdens deze spannende periode. We houden je gedurende het gehele traject goed op de hoogte van de vorderingen.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat kan een verkoopmakelaar in Haarlem voor jou betekenen?

Haarlem is één van de populairste woonplaatsen van Nederland en juist daarom is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen voor de verkoop van jouw huis. Deze populariteit zorgt voor veel drukte op de woningmarkt. We zien dat er bijzonder veel vraag naar huizen is, wat soms zorgt voor chaotische situaties. Op open dagen komen enorm veel kandidaten af, er komen veel aanvragen bij advertenties op Funda en biedingen verlopen razendsnel: onze verkoopmakelaars zorgen ervoor dat het verkooptraject in goede banen verloopt.

Wil jij je woning in Haarlem verkopen?

Veel jonge gezinnen trekken vanuit Amsterdam naar Haarlem, vanwege de goede voorzieningen en de fantastische ligging. Met de trein ben je zó in Amsterdam en het strand van Bloemendaal aan Zee en Zandvoort is zelfs met de fiets gemakkelijk te bereiken. Haarlem beschikt over werkelijk alle voorzieningen die je wilt; overal vind je leuke restaurants, cafés en boetiekjes en er is veel groen in de stad.

Weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Kies jij voor een vast tarief of variabel courtage?

Bij een makelaar met een vast tarief weet je vooraf precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Wanneer je kiest voor een makelaar met een variabel makelaarscourtage, weet je pas achteraf wat je moet betalen. Dit variabele makelaarscourtage is vaak 1,3% van de verkoopsom. Wordt jouw woning in Haarlem bijvoorbeeld verkocht voor € 425.000,-? Dan betaal je € 5.525,- aan makelaarskosten en bespaar je dus al € 2.575,- als je kiest voor KIJCK. makelaars! Je besparingen lopen verder op naarmate je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wat kost een verkoopmakelaar in Haarlem?

De kosten verkoopmakelaars in Haarlem verschillen enorm. Bij KIJCK. makelaars betaal je het vaste tarief van 3950,- voor de verkoop van jouw huis – ongeacht de verkoopprijs. In dit tarief zitten álle kosten, wij rekenen geen extra opstartkosten of andere verborgen kosten. Veel makelaars werken op basis van een variabel makelaarscourtage. Dan betaal je vaak wél opstartkosten en daarnaast een percentage van de verkoopkosten van je woning. De kosten kunnen op deze manier snel oplopen. BeKIJCK hier onze werkwijze hoe wij jouw woning binnen 5 stappen verkopen.

Meer weten over het verkopen van je woning in Haarlem?

Onze makelaars komen graag bij je langs om te kijken naar je woning in Haarlem en om jouw wensen te bespreken. Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars