KIJCK. Makelaars

Dé verkoopmakelaar in Cruquius

Denk jij erover na om je huis in Cruquius te verkopen en ben je op zoek naar een verkoopmakelaar om je daarbij te helpen? Dan ben je bij KIJCK. makelaars aan het juiste adres! Wij begeleiden je tijdens het gehele verkooptraject; van een kennismakingsgesprek tot het opstellen van het koopcontract. Wat ons uniek maakt ten opzichte van andere makelaars, is ons all-in tarief. Bij ons betaal je slechts 3950,- voor het verkopen van je woning, ongeacht de verkoopwaarde van je huis.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat kan een verkoopmakelaar in Cruquius voor jou betekenen?

Cruquius is een uniek dorp op een fantastische locatie. Het ligt direct onder Haarlem aan de populaire Ringvaart en is omgeven door groen. Deze locatie en de nabijgelegen faciliteiten maken Cruquius een gewilde woonplaats. Juist daarom is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen voor het verkopen van je woning. Wij helpen je door écht serieuze kandidaten uit te nodigen voor een bezichtiging en we zorgen ervoor dat het hele verkoopproces soepel verloopt. Zo verkopen we jouw woning voor de beste prijs en tegen de voorwaarden die bij jou passen!

We helpen je onder andere met:

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Cruquius?

Wanneer je jouw woning wilt verkopen, kun je grofweg kiezen tussen twee soorten makelaars. Er zijn verkoopmakelaars die werken met een tarief dat afhankelijk is van de verkoopsom van je woning, en makelaars die werken op basis van één vast tarief. KIJCK. makelaars valt in die tweede categorie: zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Voor 3950,- krijg je alle service en dienstverlening die je van een NVM-makelaar verwacht, zonder onverwachte kosten achteraf. Kies je voor een makelaar die werkt op basis van een zogenaamd variabel makelaarscourtage, dan weet je pas achteraf hoeveel je gaat betalen. De kosten zijn meestal 1,3% van de verkoopsom van je woning: zo lopen de kosten vaak hard op.

Kies jij voor een vast tarief of variabel courtage?

Als je kiest voor een verkoopmakelaar met een variabel makelaarscourtage, dan betaal je meestal 1,3% van de verkoopsom van je huis in Cruquius. De kosten kunnen op deze manier snel oplopen. Wordt je woning in het dorp verkocht voor € 375.000,-? Dan betaal je € 4.875,- aan makelaarskosten – en kun je dus direct € 1.925,- besparen door voor KIJCK. makelaars te kiezen. Wordt je huis voor meer geld verkocht? Dan lopen de makelaarskosten verder op en bespaar je dus nóg meer geld, wanneer je kiest voor KIJCK. makelaars.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wil je meer weten over het verkopen van je woning in Cruquius?

Als je erover nadenkt om je huis in Cruquius te verkopen, dan zit je goed bij KIJCK. makelaars. Met onze unieke werkwijze bespaar je al snel duizenden euro’s, voor dezelfde werkzaamheden. Ben je nog niet helemaal klaar om je woning te verkopen, maar ben je wel benieuwd naar de woningmarkt bij jou in de omgeving? Ontdek dan de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in jouw straat.

Ik wil eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ik wil eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars