KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar met een vaste prijs in Lijnden

Welkom bij KIJCK. makelaars, dé makelaar met een vaste prijs in Lijnden! Voor het all-in, vast tarief van slechts 3950,- verkopen we jouw huis in Lijnden tegen de beste verkoopprijs en voorwaarden. De verkoop van je woning is een spannend moment, waarin je met veel zaken rekening moet houden. Onze deskundige makelaars ontzorgen je tijdens het gehele verkooptraject en houden je op de hoogte van de vorderingen via mail, telefoon en via je online KIJCK-omgeving.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Dé verkoopmakelaar van Lijnden

Met de uitgebreide ervaring van onze makelaars in Lijnden, Boesingheliede, Zwanenburg, Badhoevedorp en de gehele regio zijn wij dé verkoopmakelaar van Lijnden. Lijnden is een gemoedelijk dorp op een fantastische locatie. Met de auto is de Amsterdamse Zuidas bijvoorbeeld razendsnel te bereiken, en op een mooie dag fiets je zo naar het centrum van Amsterdam. Aan de andere kant ben je ook gemakkelijk in Haarlem en Schiphol ligt om de hoek. In het dorp is het heerlijk rustig wonen en alle voorzieningen zijn vlakbij, onder andere in het naastgelegen Badhoevedorp.

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Bespaar op makelaarskosten: kies voor een makelaar met een vast tarief

Wanneer je jouw woning in Lijnden wilt verkopen, biedt het grote voordelen wanneer je kiest voor een makelaar met een vaste prijs.

Hoeveel courtage rekent een makelaar gemiddeld in Lijnden?

KIJCK. makelaars werkt met een vaste prijs voor de verkoop van jouw woning in Lijnden. Dat betekent dat wij voor het vaste, all-in tarief van slechts 3950,- de verkoop van je huis op ons nemen. De meeste makelaars werken op basis van een bepaald percentage van de verkoopsom. Zo kunnen de makelaarskosten enorm stijgen, terwijl de makelaar exact hetzelfde werk doet. Dit percentage is vaak 1,3%. Wordt jouw woning bijvoorbeeld verkocht voor € 450.000,-? Dan betaal je € 7.260,- aan makelaarskosten – en dit bedrag stijgt wanneer jouw huis voor een hoger bedrag wordt verkocht. 

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

KIJCK. makelaars is dé makelaar met een vaste prijs in Lijnden

Voor het all-in tarief van 3950,- ontzorgen we je volledig. Allereerst komen we vrijblijvend bij je langs om te kijken naar je woning en samen te kijken naar een verkoopstrategie. Vervolgens zetten onze makelaars hun netwerk en hun expertise in om potentiële kopers te interesseren in je woning, en promoten we deze via Funda en onze social media. We plannen bezichtigingen met de meest serieuze kandidaten en we laten ze jouw woning zien. Vervolgens voeren wij de onderhandelingen, zodat de woning verkocht wordt tegen de hoogste prijs én de beste voorwaarden. Onze klanten waarderen onze aanpak: ze beoordelen ons met maar liefst een 9,5 op Funda.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars