KIJCK. Makelaars

Dé makelaar met een vaste prijs in Badhoevedorp

Denk jij erover na om je huis in Badhoevedorp te verkopen? KIJCK, daar helpen wij je graag bij. Wij zijn KIJCK. makelaars en werken in tegendeel tot andere makelaarskantoren met 1 vast tarief. Wij hanteren geen courtagepercentage maar een vast tarief van 3950,-. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je ook nog eens veel besparen. Dat geld kun je misschien goed gebruiken voor een nieuwe keuken, badkamer of aanleggen van een prachtige tuin.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Waarom zou je meer betalen voor een makelaar?

Dat vragen wij ons ook af. Als makelaar met een vaste prijs leveren wij precies dezelfde service en diensten rondom de verkoop van jouw huis in Badhoevedorp. Wij helpen je met alles wat er bij de verkoop van je woning komt kijken, van fotografie tot het onderhandelen over de verkoopprijs en de beste voorwaarden. We werken op basis van No Cure No Pay. Dat betekent dat wanneer jouw woning onverhoopt niet verkocht wordt, je niets hoeft te betalen.

Weten wat jouw woning waard is? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Makelaarscourtage of makelaar met een vaste prijs: wat is het verschil?

Veel makelaars in Badhoevedorp baseren hun kosten op basis van een percentage van de verkoopsom van je woning. Deze variabele makelaarscourtage is vaak 1,3%. Dit houdt in dat wanneer jouw woning bijvoorbeeld voor € 350.000,- verkocht zou worden, je een bedrag van € 6352,- moet betalen. Blijkt je huis meer waard te zijn en wordt het voor een hoger bedrag verkocht? Dan moet je dus meer betalen aan de makelaar, terwijl die hetzelfde werk doet. Vreemd, toch? Dat vinden wij ook! Daarom doen wij het anders: voor precies dezelfde diensten betaal je bij KIJCK. makelaars een vast bedrag: 3950,-. Zonder opstartkosten en verrassingen achteraf: wel zo transparant.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Jouw makelaar in Badhoevedorp

Door de zeer centrale ligging, midden tussen Haarlem, Amsterdam en Leiden in, is Badhoevedorp enorm populair. Het dorp zelf heeft van alles te bieden: van goede basisscholen tot heel veel verschillende sportverenigingen. Rondom de dorpskern zijn verschillende restaurants en grote supermarkten te vinden, terwijl het gemoedelijke dorpsgevoel altijd aanwezig is. Vanwege de faciliteiten en de ligging is Badhoevedorp populair onder woningzoekers. Juist daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen.

Bespaar op courtage, kies voor een makelaar met een vast tarief

Wij verkopen jouw huis in Badhoevedorp voor het lage, vaste tarief van 3950,-. Door te werken met zo’n vast tarief kun jij zomaar duizenden euro’s besparen. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Hoofddorp zijn we altijd in de buurt en zetten we alles op alles om de verkoop van je woning zo snel en goed mogelijk rond te krijgen. Voor we starten met het het verkooptraject komen we graag eens bij je langs om te overleggen over de woningmarkt en jouw voorkeuren.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars