KIJCK. Makelaars

Wil je jouw woning verkopen? KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Huizen

Denk jij erover na om je woning in het prachtige Huizen te verkopen? Dan staat het team van KIJCK. makelaars voor je klaar: wij zijn dé verkoopmakelaar van Huizen en omgeving.

Met onze unieke werkwijze weet je zeker dat jouw woning voor de beste prijs verkocht wordt, terwijl je ook nog eens heel veel geld kunt besparen ten opzichte van een ‘traditionele’ makelaar. Bij ons betaal je geen variabel makelaarscourtage over de verkoopsom van je woning of hoge opstartkosten: voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je woning op ons!

Meer weten? Lees meer over onze werkwijze of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe gaat een verkoopmakelaar in Huizen te werk?

Wil jij je woning verkopen? We komen graag eens bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Zo krijgen we een goed beeld van jouw wensen en van je woning. Samen stellen we een strategie op die bij jouw situatie past en vervolgens gaan onze ervaren makelaars voor je aan de slag. Ze zetten hun netwerk in de omgeving van Huizen in en we maken prachtige foto’s en plattegronden van je huis, die we promoten via onder andere Funda en social media.

Bij ons all-in tarief van slechts 3950,- zijn al onze dienstverleningen en service inbegrepen, waaronder:

Wat kost een verkoopmakelaar in Huizen?

De meeste verkoopmakelaars in Huizen werken op basis van een zogenaamd variabel makelaarscourtage. Dit houdt in dat je een percentage van de verkoopprijs van je woning betaalt als makelaarskosten. In Huizen is dit percentage ongeveer 1,3%. Je weet de makelaarskosten dus pas ná de verkoop en hier komen vaak nog onverwachte extra’s overheen, zoals opstartkosten of bonusregelingen. Op deze manier lopen de kosten al snel hoog op! 

Wij doen het helemaal anders: bij ons betaal je, ongeacht de verkoopprijs, het lage tarief van slechts 3950,-. Bij KIJCK. makelaars bespaar je op deze manier zomaar duizenden euro’s, terwijl we precies dezelfde werkzaamheden uitvoeren.

Wordt jouw woning in Huizen bijvoorbeeld verkocht voor een bedrag van € 550.000,-? Dan betaal je met een makelaarscourtage van 1,3% maar liefst € 7.150,- aan makelaarskosten. Bij deze verkoopprijs bespaar je direct € 4.200,- als je voor KIJCK. makelaars kiest: geld wat je direct in je nieuwe woning kunt investeren! 

Weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Kies jij voor een vast tarief of variabel courtage?

Bij een makelaar met een vast tarief weet je vooraf precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Wanneer je kiest voor een makelaar met een variabel makelaarscourtage, weet je pas achteraf wat je moet betalen. Dit variabele makelaarscourtage is vaak 1,3% van de verkoopsom. Wordt jouw woning in Huizen bijvoorbeeld verkocht voor € 425.000,-? Dan betaal je € 5.525,- aan makelaarskosten en bespaar je dus al € 2.575,- als je kiest voor KIJCK. makelaars! Je besparingen lopen verder op naarmate je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Meer weten over dé verkoopmakelaar van Huizen?

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Huizen en de wijde omgeving. Onze ervaren makelaars ondersteunen je met alle facetten die er komen kijken bij het verkopen van je woning, van het organiseren en houden van bezichtigingen tot het onderhandelen over de verkoopprijs van je woning met bieders. Gedurende het traject zorgen we ervoor dat je op de hoogte bent van de vorderingen en ook via je eigen online dashboard krijg je inzicht in de status wanneer jij dat wilt. 

Onze klanten waarderen onze werkwijze: op Funda beoordelen ze ons met een prachtige 9,5. Wil jij heel veel geld besparen bij het verkopen van je woning en toch profiteren van topkwaliteit service en dienstverlening? Dan is KIJCK. makelaars jouw verkoopmakelaar.
Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt, ons team staat voor je klaar.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars