KIJCK. Makelaars

Wat is de gemiddelde makelaarscourtage voor een verkoopmakelaar in 2023?

Ga je verhuizen en ben je op zoek naar een verkoopmakelaar om je te helpen bij het verkopen van je eigen woning? Je betaalt de verkoopmakelaar hiervoor een zogenaamd makelaarscourtage. Dit bedrag varieert nogal en is onder andere afhankelijk van de locatie waar je woont.

No stress: we staan voor je klaar

De gemiddelde makelaarscourtage in heel Nederland is 1,1% en ook in 2023 verwachten we dat dit de gemiddelde makelaarscourtage zal worden. Echter, per makelaar, locatie en type woning kan het makelaarscourtage verschillen. 

Bij zo’n klassiek makelaarscourtage ben je al snel heel veel geld kwijt aan de makelaar, zeker met deze hoge huizenprijzen. KIJCK. makelaars doet het daarom helemaal anders: bij ons betaal je een laag, vast tarief, waarin alle kosten bij inbegrepen zijn. Voor slechts 2950,- nemen we alle werkzaamheden rondom de verkoop van je over.

Bereken hier je voordeel

Weten hoeveel je bespaart bij KIJCK. makelaars? Verschuif de balk en ontdek hoeveel je kunt besparen.

Prijs bij makelaar met 1.1% courtage (inclusief BTW)
2.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€200.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Wanneer je jouw huis gaat verkopen, is het verstandig om de hulp van een verkoopmakelaar in te schakelen. Een verkoopmakelaar helpt je op allerlei vlakken en neemt je heel veel werk uit handen. Daarnaast beschikken verkoopmakelaars over een groot netwerk aan makelaars, dat ze gebruiken om jouw woning onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep.

Het verschil tussen vast en variabel makelaarscourtage

Bij het selecteren van een verkoopmakelaar kun je kiezen tussen twee soorten makelaars. Aan de ene kant heb je verkoopmakelaars die werken op basis van een variabel makelaarscourtage: je betaalt dan een percentage van de verkoopsom van je woning. Daarnaast kun je kiezen voor een verkoopmakelaar met een vaste prijs, zoals KIJCK. makelaars. Bij ons betaal je, voor exact dezelfde diensten en service, het vaste bedrag van slechts 2950,-.

KIJCK. makelaars is dé makelaar met een vast courtage, ook in 2023!

De verwachting is dat de gemiddelde makelaarscourtage in 2023 1,1% blijft. Dit betekent dat wanneer jouw woning voor bijvoorbeeld € 500.000,- verkocht wordt, je een bedrag van maar liefst € 5.000,- kwijt bent aan makelaarskosten. Kies je voor KIJCK. makelaars, dan betaal je het lage tarief van slechts 2950,- voor precies dezelfde diensten en service.

Waarom KIJCK. makelaars?

Waarom KIJCK. makelaars?

  • Alle diensten die je van een makelaar verwacht voor 1 prijs.

  • Via jouw persoonlijke omgeving volg je het gehele verkoopproces.

  • Je betaalt pas achteraf als jouw woning is verkocht.

Ja, ik wil wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons. Dan gaan we samen een datum plannen.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars