KIJCK. Makelaars

Je woning verkopen? KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Bussum

Droom jij wel eens van een verhuizing naar een appartement middenin een grote stad, of twijfel je over een verhuizing naar een rustige plek middenin het groen? Wij helpen je graag met stap één: het verkopen van jouw woning! KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Bussum en omgeving. Onze makelaars hebben een sterk netwerk in de omgeving van Bussum, dit zetten ze graag in om de perfecte koper voor jouw woning te vinden.

KIJCK. makelaars werkt anders dan andere makelaarskantoren. Voor onze gehele dienstverlening rekenen we namelijk een vast, laag tarief: voor slechts 3950,- nemen we de verkoop van jouw woning over. Meer weten? Neem contact met ons op.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe gaat een verkoopmakelaar in Bussum te werk?

Onze missie is om jouw woning voor de juiste prijs te verkopen, tegen de voorwaarden die bij jou passen. De eerste stap is een kennismakingsgesprek bij je thuis. Tijdens zo’n gesprek stellen we samen een verkoopstrategie op die bij je past en krijgen we een goede inschatting van je woning en de waarde.

Vervolgens gaan we aan de slag. Als verkoopmakelaar in Bussum zetten we ons netwerk in de omgeving in, regelen we professionele foto’s van je woning en meer – en dat voor het lage all-in tarief van 3950,-. 

Weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Kies jij voor een makelaar met een vast tarief of met een variabel courtage?

Kies je voor een verkoopmakelaar met een vast tarief voor de verkoop van je woning in Bussum, of ga je voor een makelaarskantoor met een variabel courtage? Bij KIJCK. makelaars betaal je altijd slechts 3950,- voor de verkoop. Bij een makelaar die werkt met een variabel makelaarscourtage betaal je meestal 1,3% van de verkoopsom. Wordt jouw woning verkocht voor € 425,000,-? Dan betaal je € 5.525,- aan makelaarskosten – en bespaar je dus maar liefst  € 2.575,- bij KIJCK. makelaars! Jouw besparing wordt groter naarmate de verkoopprijs van je woning stijgt, terwijl wij precies dezelfde diensten leveren.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wat kost een verkoopmakelaar in Bussum?

Het prachtig gelegen Bussum – middenin het Gooi – is een zeer aantrekkelijke woonplaats. Natuurgebieden als de Bussumerheide liggen direct naast het dorp en in levendige centrum van het dorp zijn veel voorzieningen te vinden, van boetieks tot restaurants en meer. De locatie van Bussum is zeer strategisch, het ligt tussen Amsterdam, Utrecht en Almere in. 

Vanwege deze gunstige ligging en de goede voorzieningen is Bussum een populair dorp, waar de huizenprijzen dan ook relatief hoog zijn. Omdat veel verkoopmakelaars in Bussum werken op basis van een percentage van de verkoopsom van je woning, betaal je al snel een hoog bedrag voor de verkoop. 

KIJCK. makelaars doet het helemaal anders: bij ons betaal je altijd het lage, vaste bedrag van slechts 3950,- voor de verkoop van jouw woning. Zo krijg je de service van een NVM-makelaar én bespaar je al snel duizenden euro’s op het verkopen van je woning in Bussum.

Wordt jouw woning in Bussum verkocht voor een bedrag van € 675.000,-? Dan betaal je met het gemiddelde makelaarscourtage in Bussum, 1,3%, maar liefst € 8.775,- aan makelaarskosten. Bij deze verkoopprijs bespaar je dus direct € 5.825,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen!

Wil je meer weten over dé verkoopmakelaar van Bussum?

Met onze ervaring en onze unieke werkwijze zijn we dé verkoopmakelaar van Bussum. Gedurende het hele verkooptraject houden we je op de hoogte van de vorderingen. Ook krijg je toegang tot je eigen online dashboard, waar je allerlei zaken bij kunt houden, zoals wanneer er bezichtigingen gepland staan.

Voor slechts 3950,- ontzorgen we je volledig en zorgen we ervoor dat jouw woning verkocht wordt! Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op. 

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars