KIJCK. Makelaars

Je woning verkopen? KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Almere Hout

Almere Hout is een zeer divers stadsdeel van Almere. Je vindt er onder andere het heerlijk landelijke gedeelte Nobelhorst, het sjieke Villapark Vogelhorst en ook het water van het Gooimeer is vlakbij. Woon jij in dit fijne stadsdeel van Almere, maar wil je jouw woning in Almere Hout verkopen omdat je bijvoorbeeld een grotere woning wilt? KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Almere Hout: we zetten onze uitgebreide ervaring in de regio graag voor je in om jouw woning te verkopen! 

Hiervoor hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld: wij werken op basis van een vast, all-in tarief. Voor slechts 3950,- bespaar jij al snel duizenden euro’s, terwijl je wel alle service en dienstverlening van een NVM-makelaar krijgt! Meer weten? Bekijk onze werkwijze of neem contact met ons op.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe gaat een verkoopmakelaar in Almere Hout te werk?

Als verkoopmakelaar in Almere Hout zetten we alles op alles om jouw woning voor de beste prijs te verkopen, tegen de voorwaarden die bij jou passen. Heb je al een nieuwe woning gekocht en wil je daarom jouw woning snel verkopen? Of ben je nog in een oriënterende fase? We komen graag eens bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens stellen we samen een strategie op en gaan wij aan de slag! 

Voor het all-in tarief van slechts 3950,- profiteer je van de ervaring van onze makelaars en hun netwerk én van onze uitgebreide dienstverlening. We nemen onder andere de volgende zaken van je over:

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Almere Hout?

De tarieven van verkoopmakelaars in Almere Hout variëren nogal. De meeste verkoopmakelaars werken op basis van een zogenaamd variabel makelaarscourtage. Dit betekent dat je een percentage van de verkoopsom van je woning aan de makelaar betaalt, dit is meestal 1,3%. Omdat Almere Hout een populaire en zeer strategisch gelegen locatie is, zijn de prijzen hier relatief hoog. 

Dit betekent dat je al snel vele duizenden euro’s kwijt bent voor het verkopen van je woning, terwijl de werkzaamheden voor een verkoopmakelaar bij een woning van € 275.000,- niet anders zijn dan bij een woning van € 500.000,-. Daarom doen wij het helemaal anders en betaal je bij ons altijd het vaste tarief van slechts 3950,-, ongeacht de verkoopprijs! 

Wordt jouw woning uiteindelijk verkocht voor een bedrag van € 400.000,-? Dan betaal je, bij een makelaarscourtage van 1,3%, € 5.200,- aan de makelaar. Je bespaart dus heel gemakkelijk € 2.250,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen! En is je woning nog meer waard? Dan stijgen je besparingen! 

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wil je meer weten over dé verkoopmakelaar van Almere Hout?

Ons ervaren team helpt je gedurende het hele verkooptraject, van fotografie tot aan het proosten met champagne na de succesvolle verkoop! We houden je continu op de hoogte van de status en je krijgt toegang tot een online dashboard, waar je informatie kunt vinden. 

Wil jij duizenden euro’s besparen bij het verkopen van jouw huis in Almere Hout of de omgeving? Lees meer over onze werkwijze of neem direct contact met ons op.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars