KIJCK. Makelaars

Dé makelaar met een vaste prijs in Weesp

Ben je van plan om je huis in Weesp te koop te zetten? Laat ons je erbij helpen. Voor 1 vaste prijs van 3950,- (incl. BTW) zorgen wij ervoor dat jouw woning voor de hoogste verkoopprijs wordt verkocht. Je betaalt geen opstartkosten of andere kosten. Gewoon 1 vast bedrag. Dit bedrag betaal je pas als je huis is verkocht. Wij zijn een No Cure, No pay makelaar. Meer weten wat wij allemaal voor je doen? Lees het allemaal hieronder.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Waarom zou je meer betalen voor een makelaar?

Voor de verkoop van jouw woning in Weesp betaal je bij ons het vaste bedrag van 3950,-, zonder verborgen extra’s of opstartkosten. Kies jij voor een makelaar die courtage aandraagt, dan betaal je gemiddeld 1,3% op het verkoopbedrag van je huis in Weesp. Stel je huis wordt verkocht voor €450,000, dan kost je dat al snel €7260,- aan makelaarscourtage. Wij vonden dit concept niet transparant. Daarom hanteren wij 1 vaste prijs.

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning in Weesp? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Hoe kun je besparen op makelaarskosten in Weesp?

Het gezellige Weesp is een bijzonder populaire woonplaats. De locatie is fantastisch, vlakbij Amsterdam, middenin het groen én direct aan het water van de Vecht. In het historische centrum vind je alle voorzieningen die je nodig hebt én kun je terecht bij allerlei leuke restaurantjes. Het is dan ook niet gek dat het druk is op de huizenmarkt in Weesp. 

Wanneer je jouw woning in Weesp wilt verkopen, is het juist vanwege die drukte verstandig om een makelaar met een vaste prijs in te schakelen. Voor het tarief van slechts 3950,- zorgen we ervoor dat we de perfecte koper voor je woning vinden en dat je huis tegen de beste prijs en voorwaarden verkocht wordt. Door te kiezen voor makelaar met een vaste prijs bespaar je ook nog eens zomaar duizenden euro’s ten opzichte van een ‘traditionele’ makelaar, die werkt op basis van een percentage van de verkoopsom.

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Weesp?

Wanneer je kiest voor een makelaar met een vaste prijs voor het verkopen van je woning in Weesp, dan weet je vooraf precies wat de makelaarskosten zullen bedragen. Bij KIJCK. makelaars is dat 3950,- voor onze gehele dienstverlening: hier komen geen opstartkosten, bonusregelingen of andere verborgen zaken overheen. Wel krijg je voor dit bedrag alle diensten en service die je van NVM-makelaar mag verwachten.

Onze werkwijze is anders dan die van andere makelaars: vaak rekenen makelaars een variabel makelaarscourtage. Dit houdt in dat je een percentage van de verkoopsom van je woning betaalt aan makelaarskosten. In de omgeving van Weesp is dit gemiddeld zo’n 1,3%. 

Op deze manier lopen de kosten hard op. Wordt jouw woning in Weesp verkocht voor een bedrag van € 575.000,-? Dan ben je met 1,3% makelaarscourtage dus maar liefst € 7.475,- kwijt aan makelaarskosten – in dit geval kun je dus direct € 4.525,- besparen door voor KIJCK. makelaars te kiezen. Wanneer je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt, stijgen je besparingen bij KIJCK. makelaars ook nog verder.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wat is een courtage?

Courtage is het bedrag dat de makelaar in rekening brengt voor het verkopen van jouw huis. De makelaarscourtage wordt berekend als een percentage van de koopsom. En dáár zit nou juist het probleem. Wij vinden dit niet transparant. Daarom verkopen wij jouw huis voor één tarief en berekenen wij de kosten niet als percentage van het aankoopbedrag.

Jouw makelaar in Weesp

De stad Weesp maakt onderdeel uit van de Gemeente Amsterdam. De stad kent een mooi historisch centrum waar je je ogen uitkijkt. Zo heb je verschillende kerken die je kunt bezoeken én heb je een keuze uit ruim 200 rijksmonumenten. Geschiedenisliefhebbers kunnen hier dus heerlijk verdwalen. Ben je een echte shopliefhebber? Dan kent Weesp ook vele winkels en gezellige terrasjes aan het water. Daarnaast kun je met mooi weer ook het water op. Huur eens een kano of ga suppen. Weesp is direct bereikbaar via de A1 en A9 en je kunt op verschillende plekken (ook in het centrum) gratis parkeren.

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar voor een vaste prijs in Weesp en omstreken. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je te helpen met het opstellen van een gedegen verkoopstrategie die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars