KIJCK. Makelaars

Dé makelaar met een vaste prijs in Spaarndam

Ben jij voor de verkoop van je woning op zoek naar een makelaar met een vaste prijs in Spaarndam? Of denk je erover na om te gaan verhuizen, en ben je benieuwd naar de huidige markt en naar de waarde van je woning? KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar in en rondom Spaarndam: wij helpen je graag bij het verkopen van je woning. Wij werken anders dan traditionele makelaars, namelijk met één vast tarief. Voor het all-in bedrag van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Jouw verkoopmakelaar in Spaarndam

Spaarndam is een prachtig dorp op een unieke locatie. Haarlem is vlakbij, de naastgelegen Mooie Nel is een fijne plek voor watersportliefhebbers en ook Amsterdam is snel te bereiken. Deze combinatie zorgt ervoor dat Spaarndam erg populair is onder woningzoekers. Juist daarom is het verstandig om een makelaar met een vaste prijs in te schakelen voor het verkopen van je woning in Spaarndam: je wilt graag het maximale uit de verkoop halen! Wij begeleiden je tijdens het gehele verkooptraject en zorgen ervoor dat je woning verkocht wordt tegen de beste prijs en de voorwaarden die bij je passen.

We helpen je onder andere met:

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Bespaar op makelaarskosten: kies voor een makelaar met een vast tarief

Er zijn grofweg twee soorten verkoopmakelaars: makelaars die werken met één vast tarief en makelaars die werken op basis van een percentagecourtage. De keuze voor een makelaar met een vast tarief, zoals KIJCK. makelaars, levert enkele grote voordelen op. Zo weet je vooraf precies wat je kwijt bent aan makelaarskosten: bij ons is dat slechts 3950,- voor onze gehele dienstverlening. Bij een makelaar die werkt op basis van een variabel courtage weet je de kosten pas achteraf, wat voor vervelende verrassingen kan zorgen.

Hoeveel makelaarscourtage rekent een makelaar in Spaarndam en omgeving gemiddeld?

Bij een makelaar met een vaste prijs, weet je vooraf precies wat de makelaarskosten zijn. Bij ons is dat 3950,-. Wanneer je kiest voor een makelaar met een variabel courtage, dan betaal je meestal zo’n 1,3% van de verkoopsom van je woning in Spaarndam aan makelaarskosten. Op deze manier lopen de kosten snel op, terwijl de makelaar precies dezelfde werkzaamheden uitvoert. Wordt jouw in Spaarndam verkocht voor € 450.000,-? Dan betaal je € 7.260,- aan makelaarskosten – en dat is nog zonder extra’s zoals opstartkosten. Je bespaart direct € 4.310,- wanneer je zou kiezen voor KIJCK. makelaars en je besparingen lopen nóg verder op als je woning voor meer geld verkocht wordt.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Bespaar al snel duizenden euro’s met KIJCK. makelaars

Je kunt dus als snel duizenden euro’s besparen door te kiezen voor een makelaar met een vaste prijs voor het verkopen van je woning in Spaarndam. Voor 3950,- krijg je bij KIJCK. makelaars alle dienstverlening en service die je van een NVM-makelaar mag verwachten. Onze klanten waarderen onze aanpak: ze beoordelen ons met maar liefst een 9,6 op Funda!

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars