KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar met een vaste prijs in Purmerend

Als het moment daar is om je woning in Purmerend te koop te zetten, wil je natuurlijk wel zoveel mogelijk overhouden van de winst. Tegenwoordig rekenen makelaars nog steeds met een makelaarscourtage van gemiddeld 1,5%. Dit zou betekenen dat op een huis van €600,000, al snel €10.980,- aan makelaarscourtage betaald. Dat vinden wij doodzonde. Bij KIJCK je daarom. één vast tarief van slechts 3950,-, ongeacht de prijs van de woning. Zo profiteer jij van een voordelige deal terwijl je volledig wordt ontzorgd.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.5% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Dé verkoopmakelaar van Purmerend

Met de uitgebreide ervaring van onze makelaars in Purmerend en regio zijn wij dé verkoopmakelaar van Purmerend. De stad mag zich al jarenlang Marktstad noemen aangezien Purmerend bekend staat om de vele markten. Zo kun je naar de volgende weekmarkten: Binnenstad Purmerend, Meerland, Weidevenne, Middenbeemster, Gildeplein en Wormerplein. Daarnaast kent Purmerend ook verschillende themamarkten en is zeker de moeite waard om deze te zien. Purmerend is een groeiende gemeente, waar veel kinderen opgroeien. De gemeente Purmerend is steeds meer bezig om de stad te verduurzamen en dat zie je ook terug in de wijken zelf. Vanwege de faciliteiten en de ligging is Purmerend populair onder woningzoekers. Juist daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen.

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Bespaar op makelaarskosten: kies voor een makelaar met een vast tarief

Wij verkopen jouw woning in Purmerend voor een vaste prijs van 3950,-, ongeacht de verkoopwaarde. Wij zetten alles op alles om jouw huis te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Klanten die je voor zijn gegaan geven ons een klantbeoordeling van 9.6.

Wat is een courtage?

Courtage is het bedrag dat een makelaar in rekening brengt voor het verkopen van jouw huis. De courtage voor makelaars wordt berekend aan de hand van een percentage van de koopsom. KIJCK. makelaars vindt dat niet meer van deze tijd. Daarom verkopen wij jouw huis voor één tarief en berekenen wij de kosten niet als percentage van het aankoopbedrag.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

KIJCK. makelaars is dé makelaar met een vaste prijs in Purmerend

Voor het all-in tarief van 3950,- ontzorgen we je volledig. Wij zeggen altijd: we verkopen je huis in slechts 5 stappen. Eerst maken wij samen kennis en luisteren wij naar jouw verkoopwensen. Daarna krijg je alles op papier met duidelijke en heldere afspraken. Mocht je ons kiezen, dan gaan we voor je aan de slag. Op dat moment hoef je eigenlijk alleen maar te denken aan het inpakken van de verhuisdozen. Op de achtergrond zijn wij bezig met het papierwerk, bezichtigingen, onderhandelingen en de sleuteloverdracht. Jij kan ons altijd bereiken als je vragen hebt. Je krijgt een eigen makelaar die voor je klaarstaat en bereikbaar is. Onze lieve KIJCK-ers waarderen onze aanpak: ze beoordelen ons met maar liefst een 9,6 op Funda.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars