KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Zwaanshoek

Woon jij in Zwaanshoek en denk je erover na om je huis in het dorp te koop te zetten? Doe dan eerst een waardebepaling van je woning: als je de waarde weet, kun je gerichter op zoek gaan naar je volgende stap. Ook als je een nieuw huis op het oog hebt, kun je daar een waardebepaling van laten uitvoeren. Zo krijg je een realistisch beeld van de vraagprijs.

Hoe werkt een waardebepaling in Zwaanshoek?

Wanneer we een waardebepaling van jouw huis in Zwaanshoek doen, zetten we allerlei factoren op een rijtje. We kijken bijvoorbeeld naar het bouwjaar en de staat van je woning en naar de oppervlakte van het huis en van het perceel. Ook nemen we de prijzen van recent verkochte woningen in de omgeving mee. Deze onderdelen zetten we naast elkaar en zo vormen we een realistisch beeld van de waarde van jouw woning.

Ja, ik wil de waarde weten van mijn huis in Zwaanshoek

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie?

Een taxatie is niet helemaal hetzelfde als een waardebepaling van een woning in Zwaanshoek. Bij een taxatie gaan we nóg dieper in op allerlei kenmerken van je woning. 

Aan een taxatierapport worden strengere eisen gesteld dan bij een waardebepaling. Om de onafhankelijkheid bij een taxatie te kunnen garanderen, wordt deze gecontroleerd door het NWWI: Nederlands Woning Waarde Instituut. Niet iedere makelaar mag een taxatie uitvoeren, een makelaar moet hiervoor gecertificeerd zijn. Een waardebepaling kan wél door iedere makelaar uitgevoerd worden. Vanwege deze strengere eisen en uitgebreidere dienstverlening is een taxatie niet gratis, terwijl een waardebepaling dat meestal wel is.
Bij KIJCK. makelaars kunnen we zowel waardebepalingen als taxaties uitvoeren. Heb je hier vragen over of wil je een taxatie laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op

KIJCK. makelaars helpt je met de verkoop van je woning in Zwaanshoek

Weet je de waarde van je woning en ben je van plan om je woning te verkopen? KIJCK. makelaars ontzorgt je volledig en verkoopt jouw woning met de hoogste verkoopprijs. Wij zorgen ervoor dat jouw woning optimaal wordt uitgelicht en wij daardoor snel potentiële kopers voor je vinden. Wij zetten alles op alles om jouw woning te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Dit wordt gewaardeerd, want wij krijgen een klantbeoordeling van een 9.6 op Funda.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Zwaanshoek in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Als je erover nadenkt om te gaan verhuizen, is het handig om allereerst een waardebepaling van je huis in Zwaanshoek uit te laten voeren. Bij KIJCK. makelaars is dit gratis. Wanneer je een goed beeld van de waarde van je woning hebt, kun je veel gerichter op zoek gaan naar je volgende woning! Heb je jouw droomhuis gevonden, maar twijfel je over de vraagprijs? Ook dan kun je een waardebepaling aanvragen: zo weet je direct of de vraagprijs realistisch is.

Wil jij je woning in Zwaanshoek verkopen via KIJCK. makelaars?

Heb je een waardebepaling aangevraagd en zit je erover na te denken om je woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw woning binnen 5 stappen is verkocht. Heb je nog een vraag? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars