KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van uw woning in Zwaanshoek

Woont u in Zwaanshoek en denkt u erover na om uw woning in het dorp te koop te zetten? Nieuwsgierig hoeveel uw woning op dit moment waard is? Doe vandaag nog een aanvraag voor een gratis en vrijblijvend waardebepaling. Lees snel verder.

Hoe werkt een waardebepaling in Zwaanshoek?

Wanneer we een waardebepaling van uw woning in Zwaanshoek doen, zetten we allerlei factoren op een rijtje. We kijken bijvoorbeeld naar het bouwjaar en de staat van uw woning, naar de oppervlakte van de woning en van het perceel. Ook nemen we de prijzen van recent verkochte woningen in de omgeving mee. Deze onderdelen zetten we naast elkaar en zo vormen we een realistisch beeld van de waarde van jouw woning.

Ja, ik wil de waarde weten van mijn huis in Zwaanshoek

Vul hieronder uw gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie?

Een taxatie is niet helemaal hetzelfde als een waardebepaling van een woning in Zwaanshoek. Bij een taxatie gaan we nóg dieper in op allerlei kenmerken van uw woning. 

Aan een taxatierapport worden strengere eisen gesteld dan bij een waardebepaling. Om de onafhankelijkheid bij een taxatie te kunnen garanderen, wordt deze gecontroleerd door het NWWI: Nederlands Woning Waarde Instituut. Niet iedere makelaar mag een taxatie uitvoeren, een makelaar moet hiervoor gecertificeerd zijn. Een waardebepaling kan wél door iedere makelaar uitgevoerd worden. Vanwege deze strengere eisen en uitgebreidere dienstverlening is een taxatie niet gratis, terwijl een waardebepaling dat meestal wel is.

Bij KIJCK. makelaars kunnen we zowel waardebepalingen als taxaties uitvoeren. Heeft u hier vragen over of wilt u een taxatie laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op

KIJCK. makelaars helpt u met de verkoop van uw woning in Zwaanshoek

Weet u de waarde van uw woning en bent u van plan om uw woning te verkopen? KIJCK. makelaars ontzorgt u volledig en verkoopt uw woning met de hoogste verkoopprijs. Wij zorgen ervoor dat uw woning optimaal wordt uitgelicht en wij daardoor snel potentiële kopers voor u vinden. Wij zetten alles op alles om uw woning te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Dit wordt gewaardeerd, want wij krijgen een klantbeoordeling van een 9.6 op Funda.

Dit krijgt u van ons

Dit krijgt u van ons

  • Professionele fotograaf die uw woning optimaal uitlicht met woningfoto’s en een 360 graden video.

  • Uw woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met u.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Zijn er bij u in Zwaanshoek in de buurt een aantal woningen te koop? En vraagt u uzelf dan ook wel eens af hoeveel waard de woningen waren? Dit kunt u gratis en vrijblijvend bij ons aanvragen.

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou u een waardebepaling laten uitvoeren?

Er zijn verschillende redenen waarom u een waardebepaling zou kunnen aanvragen:

Verkoop of verhuur van uw woning: Als u van plan bent om uw huis te verkopen of te verhuren, is het belangrijk om te weten wat de huidige marktwaarde van uw woning is. Een waardebepaling kan u helpen bij het bepalen van een realistische verkoop- of verhuurprijs.

Hypotheekaanvraag: Als u een hypotheek wilt aanvragen, heeft de geldverstrekker vaak een waardebepaling nodig om te bepalen hoeveel hypotheek u kunt krijgen. De geldverstrekker wil immers weten wat het onderpand waard is, zodat zij het risico van het verstrekken van een lening kunnen inschatten.

Erfenis of scheiding: Als u een erfenis krijgt of gaat scheiden, moet de waarde van uw woning worden bepaald om de verdeling van de bezittingen te kunnen regelen. Een waardebepaling kan hierbij helpen.

Belastingaangifte: Bij de aangifte van de inkomstenbelasting moet u de waarde van uw woning opgeven. Een waardebepaling kan u helpen bij het bepalen van de juiste waarde.

Wilt u uw woning in Zwaanshoek verkopen via KIJCK. makelaars?

Heeft u een waardebepaling aangevraagd en zit u erover na te denken om uw woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat uw woning binnen 5 stappen is verkocht.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij u in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heeft u gevonden wat u zocht?

Heeft u gevonden wat u zocht?
Team KIJCK. Makelaars