KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Naarden

Woon jij in Naarden en denk je er wel eens over na om jouw woning in deze prachtige vestingstad te verkopen? Het is fijn om eerst een inschatting van de waarde van je woning te krijgen, zodat je vervolgens gerichter kunt gaan nadenken over je volgende stap. KIJCK. makelaars helpt je hier graag bij door een waardebepaling van je huis in Naarden uit te voeren. Je vult enkele gegevens in en wij gaan voor je aan de slag! Een waardebepaling voeren we kosteloos voor je uit en je krijgt het resultaat snel in je mailbox.

Hoe werkt een waardebepaling in Naarden?

Bij het uitvoeren van een waardebepaling van jouw huis in Naarden kijken we naar verschillende factoren. Een van de meest bepalende onderdelen bij een waardebepaling is de locatie. Naarden is een prachtige, oude vestingstad. De omgeving is groen en door de aanwezigheid van meren als het Gooimeer en het Naardermeer is de stad in trek bij mensen die van natuur en rust houden. In combinatie met de strategische afstand tot Amsterdam en Utrecht én de goede voorzieningen in de stad is het logisch dat Naarden een enorm populaire woonplaats is. 

Naast de locatie is natuurlijk je woning van belang bij het bepalen van de waarde. We kijken naar het formaat van je woning en van het perceel. Ook het type woning heeft invloed, net als de staat ervan. Daarnaast kijken we naar de verkoopprijzen van recent verkochte woning in de omgeving van jouw huis. Deze factoren zetten we op een rijtje en zo komen we tot een realistische waardebepaling van jouw huis in Naarden.

Ja, ik wil een waardebepaling van mijn woning in Naarden

KIJCK wat leuk! Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat is het verschil tussen een waardebepaling en taxatie?

Er zijn meerdere manieren om de waarde van een woning te bepalen: je kunt een waardebepaling van je huis in Naarden laten uitvoeren, of een taxatie laten doen. Een waardebepaling is een handige manier om de waarde te weten te komen. We kijken globaal naar allerlei factoren en maken op basis daarvan een goede inschatting. Zo’n waardebepaling biedt verschillende voordelen: het is snel gedaan en gratis. Je kunt ook een waardebepaling aanvragen wanneer je een andere woning gezien hebt, maar twijfelt over de vraagprijs. 

Bij het taxeren van een woning gaan we dieper in op bijvoorbeeld de bouwkundige staat en nemen we meer onderdelen mee in het rapport. Dat rapport wordt uitgebreider dan bij een waardebepaling en er zijn andere regels aan verbonden. Zo mag een taxatie alleen uitgevoerd worden door een daarvoor gecertificeerde makelaar: een waardebepaling mag door iedere makelaar uitgevoerd worden. 

Wil je een hypotheek aanvragen of laten wijzigen? Dan is een waardebepaling niet voldoende, in dat geval zul je een taxatie moeten laten doen. Omdat een taxatie veel uitgebreider is, rekenen makelaars hier een bepaald bedrag voor. Het team van KIJCK. makelaars helpt je graag bij het uitvoeren van zowel taxaties als waardebepalingen van je woning in Naarden. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

 • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

 • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

 • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

 • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

 • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Zeg, wat is het huis waard van je buren?

Staan er bij jou in Naarden in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Een waardebepaling laten uitvoeren: wat is de volgende stap?

Je hebt een waardebepaling van je huis in Naarden laten uitvoeren en je besluit dat je jouw woning gaat verkopen. De volgende stap is het uitzoeken van een verkoopmakelaar die ervoor gaat zorgen dat je dat bedrag ook daadwerkelijk voor je woning krijgt. KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Naarden en omgeving: ons ervaren team zet zich graag voor je in! 


We hebben een unieke werkwijze ontwikkeld, waarmee jij gemakkelijk duizenden euro’s kunt besparen. Waar traditionele makelaars werken op basis van een percentage van de verkoopsom van je woning, werken wij met een laag all-in tarief. Voor het lage tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over met onder andere de volgende diensten:

 • Professionele fotografie en plattegronden van je woning;
 • Een mooie, digitale verkoopbrochure;
 • We promoten je woning uitgebreid via onder andere Funda en social media;
 • We doen de bezichtigingen met serieus geïnteresseerde kijkers;
 • Onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden;
 • We helpen bij het papierwerk, zoals het opstellen van het koopcontract;
 • We houden je regelmatig op de hoogte van de vorderingen;
 • Je krijgt inzicht in de status via ons online dashboard.
Ik heb nog een vraagje

Ik heb nog een vraagje

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars