KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van uw huis in Naarden

Woont u in Naarden en denkt u eraan om uw woning in deze prachtige vestingstad te verkopen? Het is fijn om eerst een inschatting van de waarde van uw woning te krijgen, zodat u vervolgens gerichter kunt gaan nadenken over uw volgende stap. KIJCK. makelaars helpt u hier graag bij door een waardebepaling van uw huis in Naarden uit te voeren. Lees snel verder.

Hoe werkt een waardebepaling in Naarden?

Bij het uitvoeren van een waardebepaling van uw huis in Naarden kijken we naar verschillende factoren. Een van de meest bepalende onderdelen bij een waardebepaling is de locatie. Naarden is een prachtige, oude vestingstad. De omgeving is groen en door de aanwezigheid van meren als het Gooimeer en het Naardermeer is de stad in trek bij mensen die van natuur en rust houden. In combinatie met de strategische afstand tot Amsterdam en Utrecht én de goede voorzieningen in de stad is het logisch dat Naarden een enorm populaire woonplaats is. 

Naast de locatie is natuurlijk uw woning van belang bij het bepalen van de waarde. We kijken naar het formaat van uw woning en van het perceel. Ook het type woning heeft invloed, net als de staat ervan. Daarnaast kijken we naar de verkoopprijzen van recent verkochte woning in de omgeving van uw huis. Deze factoren zetten we op een rijtje en zo komen we tot een realistische waardebepaling van uw huis in Naarden.

Ja, ik wil een waardebepaling van mijn woning in Naarden

KIJCK wat leuk! Vul hieronder uw gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

De waarde van uw woning in Naarden bepalen

Er zijn verschillende manieren om de waarde van uw woning te bepalen:

 1. Laat een waardebepaling uitvoeren: Een makelaar kan een waardebepaling uitvoeren en een indicatie geven van de huidige marktwaarde van uw woning. Dit kan u helpen om een idee te krijgen van de waarde van uw woning en om een realistische vraagprijs te bepalen als u overweegt uw woning te verkopen.
 2. Laat een taxatie uitvoeren: Een taxateur kan een gedetailleerd rapport opstellen waarin de marktwaarde van uw woning wordt bepaald op een specifiek moment. Dit kan nodig zijn als u bijvoorbeeld een hypotheek wilt afsluiten of in gevallen waarbij de exacte waarde van de woning nodig is, zoals bij een echtscheiding of erfgenamen.
 3. Vergelijk met vergelijkbare woningen: Een andere manier om de waarde van uw woning te bepalen is door te kijken naar de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in uw buurt. Dit wordt ook wel een vergelijkingsmethode genoemd. Hierbij wordt gekeken naar factoren zoals locatie, grootte, staat van onderhoud en andere belangrijke aspecten om de waarde van uw woning te bepalen.
Dit doen wij voor u

Dit doen wij voor u

 • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

 • Uq woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

 • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

 • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met u.

 • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Zeg, wat is het huis waard van uw buren?

Staan er bij u in Naarden in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag u af hoeveel waard de woning dan is? Dat kunt u nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Een waardebepaling laten uitvoeren: wat is de volgende stap?

U heeft een waardebepaling van uw huis in Naarden laten uitvoeren en u besluit dat u uw woning gaat verkopen. De volgende stap is het uitzoeken van een verkoopmakelaar die ervoor gaat zorgen dat u dat bedrag ook daadwerkelijk voor uw woning krijgt. KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Naarden en omgeving: ons ervaren team zet zich graag voor u in! 


We hebben een unieke werkwijze ontwikkeld, waarmee u gemakkelijk duizenden euro’s kunt besparen. Waar traditionele makelaars werken op basis van een percentage van de verkoopsom van uw woning, werken wij met een laag all-in tarief. Voor het lage tarief van slechts 2950,- nemen we de gehele verkoop van u over met onder andere de volgende diensten:

 • Professionele fotografie en plattegronden van uw woning;
 • Een mooie, digitale verkoopbrochure;
 • We promoten uw woning uitgebreid via onder andere Funda en social media;
 • We doen de bezichtigingen met serieus geïnteresseerde kijkers;
 • Onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden;
 • We helpen bij het papierwerk, zoals het opstellen van het koopcontract;
 • We houden u regelmatig op de hoogte van de vorderingen;
 • Uw krijgt inzicht in de status via ons online dashboard.
Ik heb nog een vraagje

Ik heb nog een vraagje

Geen probleem! Klik op de vestiging bij u in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heeft u gevonden wat u zocht?

Heeft u gevonden wat u zocht?
Team KIJCK. Makelaars