KIJCK. Makelaars

Wat is jouw huis in Lijnden waard?

Droom jij wel eens van een groter huis met één of misschien wel twee extra slaapkamers, een grotere tuin en een heerlijk rustige locatie? Of ben je juist op zoek naar een fijn appartement middenin de grote stad? Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe woning, dan is het handig om te weten wat je huidige woning waard is: zo kun je gerichter op zoek gaan naar je volgende stap.

Hoe werkt een waardebepaling in Lijnden?

Bij het uitvoeren van een waardebepaling in Lijnden kijken we naar verschillende factoren die van invloed zijn op de prijs van je woning. Zo kijken we bijvoorbeeld naar het type woning, de staat ervan en de oppervlakte van zowel je woning als het perceel. Deze zaken zetten we naast elkaar en wegen we af tegen de recente verkoopprijzen van vergelijkbare woning in de omgeving. Op deze manier komen we tot een nauwkeurige schatting van de waarde van je huis.

Ja, ik wil een waardebepaling van mijn woning in Lijnden

KIJCK wat leuk! Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie?

Er zijn meerdere manieren om de waarde van een huis te bepalen. De meest gebruikte manieren zijn taxaties en waardebepalingen. Bij KIJCK. makelaars kunnen we je helpen met beide.

Een waardebepaling kan in principe door iedere makelaar uitgevoerd worden en hoeft niet aan vaste voorwaarden te voldoen. Daardoor is een waardebepaling vrijblijvend en in veel gevallen voeren makelaars zo’n waardebepaling van je huis gratis uit. 

Een taxatie is een stuk uitgebreider en deze moet dan ook aan allerlei eisen voldoen. Zo moet de makelaar die de taxatie uitvoert hiervoor gecertificeerd zijn en wordt het taxatierapport gecontroleerd door een onafhankelijk bureau. Bij het uitvoeren van een taxatie gaan we dieper in op bijvoorbeeld de technische staat van je woning. Bij KIJCK. makelaars kunnen we zowel waardebepalingen als taxaties uitvoeren. Heb je hier vragen over? Neem vrijblijvend contact met ons op.

KIJCK. makelaars helpt je met de verkoop van je woning in Lijnden

Weet je de waarde van je woning en ben je van plan om je woning te verkopen? KIJCK. makelaars ontzorgt je volledig en verkoopt jouw woning met de hoogste verkoopprijs. Wij zorgen ervoor dat jouw woning optimaal wordt uitgelicht en wij daardoor snel potentiële kopers voor je vinden. Wij zetten alles op alles om jouw woning te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Dit wordt gewaardeerd, want wij krijgen een klantbeoordeling van een 9.6 op Funda.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Lijnden in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Als je nadenkt over het verkopen van je woning, is het fijn om een goede inschatting van de waarde van je woning te krijgen. Een waardebepaling is niet bindend, maar geeft je wel een heel goed beeld van wat jouw woning in de huidige markt ongeveer waard is. Zo kun je gericht na gaan denken of je wel of toch niet wilt verkopen én het helpt je met het uitstippelen van je volgende stap.

Heb je een nieuw huis op het oog, maar heb je vraagtekens bij de vraagprijs? Ook dan kun je een gratis waardebepaling aanvragen. Zo weet je direct of de vraagprijs realistisch is.

Wij helpen je graag bij het uitvoeren van een waardebepaling van jouw huis in Lijnden of bij het doen van een taxatie.

Wil jij je woning in Lijnden verkopen via KIJCK. makelaars?

Heb je een waardebepaling aangevraagd en zit je erover na te denken om je woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw woning binnen 5 stappen is verkocht. Heb je nog een vraag? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars