KIJCK. Makelaars

Wat is uw huis in Lijnden waard?

Droomt u wel eens van een groter huis met één of misschien wel twee extra slaapkamers, een grotere tuin en een heerlijk rustige locatie? Of bent u juist op zoek naar een fijn appartement middenin de grote stad? Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe woning, dan is het handig om te weten wat uw huidige woning waard is. Waarom? Dat leest u hier.

Hoe werkt een waardebepaling in Lijnden?

Bij het uitvoeren van een waardebepaling in Lijnden kijken we naar verschillende factoren die van invloed zijn op de prijs van u woning. Zo kijken we bijvoorbeeld naar het type woning, de staat ervan en de oppervlakte van zowel uw woning als het perceel. Deze zaken zetten we naast elkaar en wegen we af tegen de recente verkoopprijzen van vergelijkbare woning in de omgeving. Op deze manier komen we tot een nauwkeurige schatting van de waarde van uw huis.

Ja, ik wil een waardebepaling van mijn woning in Lijnden

KIJCK wat leuk! Vul hieronder uw gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie?

Er zijn meerdere manieren om de waarde van een huis te bepalen. De meest gebruikte manieren zijn taxaties en waardebepalingen. Bij KIJCK. makelaars kunnen we u helpen met beide.

Een waardebepaling kan in principe door iedere makelaar uitgevoerd worden en hoeft niet aan vaste voorwaarden te voldoen. Daardoor is een waardebepaling vrijblijvend en in veel gevallen voeren makelaars zo’n waardebepaling van uw huis gratis uit. 

Een taxatie is een stuk uitgebreider en deze moet dan ook aan allerlei eisen voldoen. Zo moet de makelaar die de taxatie uitvoert hiervoor gecertificeerd zijn en wordt het taxatierapport gecontroleerd door een onafhankelijk bureau. Bij het uitvoeren van een taxatie gaan we dieper in op bijvoorbeeld de technische staat van uw woning. Bij KIJCK. makelaars kunnen we zowel waardebepalingen als taxaties uitvoeren. Heb u hier vragen over? Neem vrijblijvend contact met ons op.

KIJCK. makelaars helpt u met de verkoop van uw woning in Lijnden

Weet u de waarde van uw woning en bent u van plan om uw woning te verkopen? KIJCK. makelaars ontzorgt u volledig en verkoopt uw woning met de hoogste verkoopprijs. Wij zorgen ervoor dat uw woning optimaal wordt uitgelicht en wij daardoor snel potentiële kopers voor u vinden. Wij zetten alles op alles om uw woning te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Dit wordt gewaardeerd, want wij krijgen een klantbeoordeling van een 9.6 op Funda.

Dit doen wij voor u

Dit doen wij voor u

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Uw woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met u.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij u in Lijnden in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag u zich af hoeveel waard de woning is? Dat kunt u nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou u een waardebepaling laten uitvoeren?

Als u overweegt om uw woning te verkopen of wilt weten wat de waarde is van uw woning voor financiële of praktische doeleinden, is het raadzaam om een waardebepaling uit te laten voeren door een professionele makelaar. Een waardebepaling geeft u een indicatie van de marktwaarde van uw woning, wat nuttig kan zijn bij het bepalen van een verkoopprijs of bij het aanvragen van een hypotheek. Daarnaast kan het u helpen bij het identificeren van eventuele verbeterpunten om de waarde van uw woning te verhogen en zo uw verkoopkansen te vergroten.

Wilt u uw woning in Lijnden verkopen via KIJCK. makelaars?

Heeft u een waardebepaling aangevraagd en zit u erover na te denken om uw woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat uw woning binnen 5 stappen is verkocht.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij u in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heeft u gevonden wat u zocht?

Heeft u gevonden wat u zocht?
Team KIJCK. Makelaars