KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Laren

Denk je erover na om je woning in Laren te verkopen? Dan is het fijn om vooraf een goede inschatting van de waard te krijgen, dan kun je vervolgens gerichter gaan nadenken over je volgende stap. Wij helpen je hier graag bij, door een waardebepaling van je huis in Laren uit te voeren. Een waardebepaling is gratis en snel uitgevoerd: je vult je gegevens in en we gaan aan de slag.

Hoe werkt een waardebepaling in Laren?

Laren is het kloppende hart van het Gooi. De boetieks en restaurants maken het een heerlijk dorp om te wonen en door de groene omgeving en de strategische locatie ten opzichte van zowel Amsterdam als Utrecht is Laren een zeer populaire woonplaats. Hierdoor is er veel vraag naar woningen: dit is iets wat we meenemen bij het uitvoeren van een waardebepaling.

Naast de locatie kijken we naar allerlei facetten van je huis in Laren om tot een een waardebepaling te komen. We kijken naar de grootte van het perceel en van de woning zelf, naar de staat van de woning en naar het type huis. Ook nemen we de verkoopprijzen van recent verkochte woningen in de buurt mee. Al deze factoren zetten we op een rijtje en zo komen we tot een realistische waardebepaling van jouw huis in Laren.

Ja, ik wil de waarde weten van mijn huis in Laren

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen waardebepalingen en taxaties?

Benieuwd naar de waarde van je woning? Dan kun je een waardebepaling laten uitvoeren of kiezen voor een taxatie. Bij een waardebepaling kijken we globaal naar verschillende factoren, terwijl we bij het uitvoeren van een taxatie veel dieper ingaan op bijvoorbeeld bouwkundige zaken, zoals de staat van je woning. Een taxatie is veel uitgebreider dan een waardebepaling en mag alleen uitgevoerd worden door een makelaar die daarvoor gecertificeerd is: een waardebepaling kan door iedere makelaar gedaan worden.

Wil je een hypotheek laten wijzigen of aanvragen? Dan zul je een taxatie moeten laten uitvoeren: een waardebepaling is niet voldoende. Omdat een taxatie uitgebreider is en aan veel meer eisen moet voldoen, rekenen makelaars hier kosten voor. Een waardebepaling is bij KIJCK. makelaars gratis.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Laren in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Een waardebepaling laten uitvoeren: wat is de volgende stap?

Wanneer je een waardebepaling van je huis in Laren laat uitvoeren, krijg je razendsnel én gratis een heldere schatting van de waarde van je woning. Als je dit duidelijk hebt, dan kun je gaan kijken naar de toekomst. Ga je jouw woning verkopen of blijf je wonen waar je woont? Als je toch besluit om te gaan verkopen, heb je na de waardebepaling een beter beeld van in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken.
Ga je jouw woning in Laren verkopen? Dan staat ons team van ervaren makelaars voor je klaar. Voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- zetten zij zich in om bijvoorbeeld professionele foto’s van je woning te maken, serieus geïnteresseerden te vinden en bezichtigingen te doen en om te onderhandelen over de prijs en voorwaarden. Je krijgt alle services en diensten die je van een NVM-makelaar mag verwachten, maar dan voor een vast en laag tarief.

Ik heb eigenlijk nog een vraag

Ik heb eigenlijk nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars