KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van uw huis in Laren

Denkt u erover na om uw woning in Laren te verkopen? Dan is het fijn om vooraf een goede inschatting van de waard te krijgen, hoe? Dat leest u hier.

Hoe werkt een waardebepaling in Laren?

Laren is het kloppende hart van het Gooi. De boetieks en restaurants maken het een heerlijk dorp om te wonen en door de groene omgeving en de strategische locatie ten opzichte van zowel Amsterdam als Utrecht is Laren een zeer populaire woonplaats. Hierdoor is er veel vraag naar woningen: dit is iets wat we meenemen bij het uitvoeren van een waardebepaling.

Naast de locatie kijken we naar allerlei facetten van uw huis in Laren om tot een een waardebepaling te komen. We kijken naar de grootte van het perceel en van de woning zelf, naar de staat van de woning en naar het type huis. Ook nemen we de verkoopprijzen van recent verkochte woningen in de buurt mee. Al deze factoren zetten we op een rijtje en zo komen we tot een realistische waardebepaling van uw huis in Laren.

Ja, ik wil de waarde weten van mijn huis in Laren

Vul hieronder uw gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen waardebepalingen en taxaties?

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Dan kunt u een waardebepaling laten uitvoeren of kiezen voor een taxatie. Bij een waardebepaling kijken we globaal naar verschillende factoren, terwijl we bij het uitvoeren van een taxatie veel dieper ingaan op bijvoorbeeld bouwkundige zaken, zoals de staat van uw woning. Een taxatie is veel uitgebreider dan een waardebepaling en mag alleen uitgevoerd worden door een makelaar die daarvoor gecertificeerd is: een waardebepaling kan door iedere makelaar gedaan worden.

Wilt u een hypotheek laten wijzigen of aanvragen? Dan zult u een taxatie moeten laten uitvoeren: een waardebepaling is niet voldoende. Omdat een taxatie uitgebreider is en aan veel meer eisen moet voldoen, rekenen makelaars hier kosten voor. Een waardebepaling is bij KIJCK. makelaars gratis.

Dit doen wij voor u

Dit doen wij voor u

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Uw woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met u.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij u in Laren in de buurt een aantal woningen te koop? En vraagt u zich af hoeveel waard de woning is? Dat kunt u nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Een waardebepaling laten uitvoeren: wat is de volgende stap?

Als u een waardebepaling heeft laten uitvoeren en een idee heeft van de marktwaarde van uw woning, zijn er verschillende stappen die u kunt nemen, afhankelijk van uw doelen en plannen.

Als u overweegt uw woning te verkopen, kunt u de waardebepaling gebruiken om de verkoopprijs te bepalen. Een makelaar kan u helpen bij het opstellen van een verkoopplan en de verkoop van uw woning begeleiden.

Als u uw woning wilt behouden, kunt u de waardebepaling gebruiken om de waarde van uw woning te vergelijken met vergelijkbare woningen in uw buurt, en om te bepalen welke verbeteringen u kunt aanbrengen om de waarde te verhogen.

Als u een hypotheek wilt aanvragen, kan de waardebepaling u helpen bij het bepalen van de hoogte van de hypotheek die u kunt krijgen.

Ik heb eigenlijk nog een vraag

Ik heb eigenlijk nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij u in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heeft u gevonden wat u zocht?

Heeft u gevonden wat u zocht?
Team KIJCK. Makelaars