KIJCK. Makelaars

Benieuwd naar wat jouw huis in Huizen waard is? Laat een gratis waardebepaling uitvoeren

Droom je wel eens van een appartement middenin de stad of een boerderijtje op het platteland? Misschien is het dan wel tijd om die stap te gaan nemen. Je zult dan eerst je eigen woning moeten verkopen, maar weet je wel wat die waard is? Daar helpen we je graag bij: laat een gratis waardebepaling uitvoeren, dan kun je vervolgens werk gaan maken van jouw droom. 

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Huizen. Als je besluit dat je jouw woning in het dorp wilt verkopen, dan helpen we je daar graag bij. Voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- ontzorgen we je volledig en verkopen we jouw woning voor de beste prijs: ongeacht de verkoopsom van je woning. Meer weten? Vraag direct een gratis waardebepaling aan of neem contact met ons op.

Hoe werkt het uitvoeren van een waardebepaling in Huizen?

Bij het uitvoeren van een waardebepaling van jouw huis in Huizen kijken we naar allerlei factoren. Een ervaren makelaar kijkt dan bijvoorbeeld naar het formaat van je woning en het perceel, naar het type woning en naar de locatie. Huizen is een populaire woonplaats op een prachtige plek, in het Gooi én aan het water van het Gooimeer. In het dorp zijn alle voorzieningen te vinden die je nodig hebt: van goede scholen tot verschillende sportverenigingen en winkels en in de haven zijn allerlei leuke restaurants te vinden.

Naast deze factoren kijken we naar de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen bij je in de buurt, die recent verkocht zijn. Dit zetten we allemaal naast elkaar en zo komen we tot een realistische schatting van de waarde van jouw woning.

Bereken de waarde van mijn huis

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat is het verschil tussen een waardebepaling en een taxatie?

Er zijn meerdere manieren om de waarde van jouw woning te bepalen: je kunt kiezen tussen een taxatie en een waardebepaling van je huis in Huizen. Bij beide manieren gaan we in op verschillende factoren omtrent je huis en krijg je een goed beeld van de waarde van je woning, maar er zijn ook enkele verschillen.

KIJCK. makelaars staat voor je klaar bij zowel het uitvoeren van een waardebepaling als een taxatie. Wil je hier meer over weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een waardebepaling laten uitvoeren: wat is de volgende stap?

Na de waardebepaling van je huis in Huizen, weet je wat je woning ongeveer op zal brengen bij een verkoop. Besluit je dat je wilt verhuizen en dus je woning wilt verkopen? Dan staat ons ervaren team voor je klaar om je daarin volledig te ontzorgen. Met onze unieke werkwijze verkopen we jouw woning voor de beste prijs, terwijl jij op deze manier direct duizenden euro’s kunt besparen. Wij werken namelijk niet op basis van een makelaarscourtage, afhankelijk van de verkoopsom van je woning: bij ons betaal je het lage all-in tarief van slechts 3950,-, ongeacht de verkoopprijs!

Wil je meer weten over het uitvoeren van een waardebepaling of over onze werkwijze? Neem contact met ons op. 

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Huizen in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Wil je verhuizen? Dan is het verstandig om vooraf een waardebepaling van je huis in Huizen uit te laten voeren. Zo krijg je een goed beeld van de waarde en weet je dus ook beter hoe jouw volgende stap eruit ziet! Ook als je een nieuw huis op het oog hebt, kun je een waardebepaling van je nieuwe droomhuis laten uitvoeren. Op deze manier weet je of de vraagprijs reëel is.

Wil jij je woning in Huizen verkopen via KIJCK. makelaars?

Heb je een waardebepaling aangevraagd en zit je erover na te denken om je woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw woning binnen 5 stappen is verkocht. Heb je nog een vraag? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars