KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Eemnes

Woon je in Eemnes en denk je erover na om je woning in het dorp te verkopen? Dan is het fijn om een inschatting van de waarde te krijgen: wij helpen je daar graag bij door een gratis waardebepaling van je huis in Eemnes te doen! KIJCK. makelaars heeft een handige en snelle online waardecheck ontwikkeld, waarmee je in enkele minuten een realistische schatting van de waarde van je huis krijgt.

Hoe werkt een waardebepaling in Eemnes?

Het gemoedelijke Eemnes is niet voor niets een populaire woonplaats. Het ligt in een heerlijk groene omgeving en is een ideale uitvalsbasis voor mensen die in Utrecht of Amsterdam werken en thuis willen genieten van de rust. Vanwege deze locatie is het altijd druk op de huizenmarkt in en rondom Eemnes: dit heeft invloed op de waarde van je woning.

Bij een waardebepaling van een huis in Eemnes kijken we dus onder andere naar de locatie. Daarnaast is natuurlijk je woning van belang, dus we nemen factoren als het formaat van de woning en de tuin mee, net als de staat en het type huis. Ook kijken we naar de verkoopprijzen van woningen die recent in de omgeving verkocht zijn. Dit zetten we op een rijtje en zo komen we tot een realistisch beeld van de waarde van je huis.

Ja, ik wil de waarde weten van mijn huis in Eemnes

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waardebepalingen en taxaties: wat is het verschil?

Er zijn 2 gangbare manieren om de waarde van een huis in te schatten: je kunt een waardebepaling laten uitvoeren of kiezen voor een taxatie. Het grote verschil tussen deze twee manieren is dat een waardebepaling minder uitgebreid is en daardoor sneller én vaak gratis aangeboden wordt.

Bij een taxatie gaan we dieper in op bijvoorbeeld bouwkundige zaken. Omdat een taxatie nodig is wanneer je bijvoorbeeld een hypotheek wilt aanvragen of wijzigen, is het van belang dat het taxeren goed gedaan wordt. Een taxatie mag dan ook alleen uitgevoerd worden door een makelaar die daarvoor gecertificeerd is. Omdat een taxatie uitgebreider is, rekenen makelaars hier wel kosten voor.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Het laten uitvoeren van een waardebepaling van jouw huis in Eemnes geeft je een realistisch beeld van de waarde. Als je weet wat je woning waard is, kun je gerichter gaan nadenken over je volgende stap: verkopen of toch maar niet? 

Wanneer je besluit om je woning te verkopen, dan helpen we je daar graag mee. Voor het vaste tarief van slechts 3950,- ontzorgen we je volledig: van fotografie van je woning tot de prijsonderhandelingen en hulp bij het opstellen van het koopcontract.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Eemnes in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wil jij je woning in Eemnes verkopen via KIJCK. makelaars?

Heb je een waardebepaling aangevraagd en zit je erover na te denken om je woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw woning binnen 5 stappen is verkocht. Heb je nog een vraag? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars