KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van uw huis in Eemnes

Woont u in Eemnes en denk u erover na om uw woning in het dorp te verkopen? Doe dan eerst een gratis waardebepaling! Waarom, dat leest u hier?

Hoe werkt een waardebepaling in Eemnes?

Het gemoedelijke Eemnes is niet voor niets een populaire woonplaats. Het ligt in een heerlijk groene omgeving en is een ideale uitvalsbasis voor mensen die in Utrecht of Amsterdam werken en thuis willen genieten van de rust. Vanwege deze locatie is het altijd druk op de huizenmarkt in en rondom Eemnes: dit heeft invloed op de waarde van uw woning.

Bij een waardebepaling van een huis in Eemnes kijken we dus onder andere naar de locatie. Daarnaast is natuurlijk uw woning van belang, dus we nemen factoren als het formaat van de woning en de tuin mee, net als de staat en het type huis. Ook kijken we naar de verkoopprijzen van woningen die recent in de omgeving verkocht zijn. Dit zetten we op een rijtje en zo komen we tot een realistisch beeld van de waarde van uw huis.

Ja, ik wil de waarde weten van mijn huis in Eemnes

Vul hieronder uw gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waardebepalingen en taxaties: wat is het verschil?

Er zijn 2 gangbare manieren om de waarde van een huis in te schatten: u kunt een waardebepaling laten uitvoeren of kiezen voor een taxatie. Het grote verschil tussen deze twee manieren is dat een waardebepaling minder uitgebreid is en daardoor sneller én vaak gratis aangeboden wordt.

Bij een taxatie gaan we dieper in op bijvoorbeeld bouwkundige zaken. Omdat een taxatie nodig is wanneer u bijvoorbeeld een hypotheek wilt aanvragen of wijzigen, is het van belang dat het taxeren goed gedaan wordt. Een taxatie mag dan ook alleen uitgevoerd worden door een makelaar die daarvoor gecertificeerd is. Omdat een taxatie uitgebreider is, rekenen makelaars hier wel kosten voor.

Waarom zou u een waardebepaling laten uitvoeren?

Een waardebepaling kan u helpen bij het bepalen van de huidige marktwaarde van uw woning, wat nuttig kan zijn als u bijvoorbeeld overweegt om uw woning te verkopen, een hypotheek wilt aanvragen of uw woning wilt verbeteren. Het kan u ook helpen om de waarde van uw woning te vergelijken met die van vergelijkbare woningen in uw buurt en om te bepalen of uw woning onder- of oververzekerd is. Door middel van een waardebepaling kunt u een beter inzicht krijgen in de waarde van uw woning, wat kan helpen bij het plannen van uw financiële toekomst.

Dit doen wij voor u

Dit doen wij voor u

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Uw woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met u.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij u in Eemnes in de buurt een aantal woningen te koop? En vraagt u zich af hoeveel waard de woning is? Dat kunt u nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wilt u uw woning in Eemnes verkopen via KIJCK. makelaars?

Heeft u een waardebepaling aangevraagd en zit u erover na te denken om uw woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat uw woning binnen 5 stappen is verkocht.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij u in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heeft u gevonden wat u zocht?

Heeft u gevonden wat u zocht?
Team KIJCK. Makelaars