KIJCK. Makelaars

Wil jij een waardebepaling van je huis in Almere Buiten laten uitvoeren?

Woon jij in Almere Buiten en denk je erover na om te gaan verhuizen? Ben je op zoek naar een andere plek in de stad of zelfs naar een hele andere locatie? Laat dan eerst een waardebepaling van je huis in Almere Buiten uitvoeren: als je de waarde weet, kun je gerichter op zoek gaan naar de volgende stap.

KIJCK. makelaars helpt je graag met het uitvoeren van zo’n waardebepaling. Wij zijn dé verkoopmakelaar van Almere Buiten en omstreken en we zetten onze ervaring graag voor je in. Hierbij hanteren we onze unieke werkwijze: voor het vaste tarief van slechts 3950,- verkopen we je woning in Almere Buiten.

Hoe werkt een waardebepaling in Almere Buiten?

Almere Buiten is een van de populairste en snelst groeiende steden in de Randstad. Dat is niet voor niets: de stad heeft enorm veel te bieden en ligt op een prachtige en praktische locatie. Vanuit het zeer centraal gelegen Almere Buiten ben je zó in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en zelfs Zwolle. Almere Buiten is omgeven door water en is daarmee ook nog eens een fantastische plek voor watersportliefhebbers. 

De plek heeft invloed op de waarde van jouw woning in Almere Buiten. Naast de locatie kijken we bij het uitvoeren van een waardebepaling naar verschillende onderdelen van je woning. We nemen het formaat van je woning en de grootte van het perceel mee in de berekening, net als het bouwjaar en de staat van je huis. Ook het type woning is van invloed: is het een hoekhuis, een appartement of een vrijstaande woning? Daarnaast kijken we naar de verkoopprijzen van recent verkochte woningen in de buurt. Al deze factoren zetten we op een rijtje en zo komen we tot een realistische schatting van de waarde van jouw huis in Almere Buiten.

Bereken de waarde van mijn huis

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie?

Droom je over een verhuizing en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning in Almere Buiten? Dan is een waardebepaling waarschijnlijk de beste optie voor jou. Een waardebepaling van je huis in Almere Buiten is gratis en snel gedaan. 

Wil je een hypotheek aanvragen? Dan zul je een taxatie moeten laten uitvoeren. Een taxatie is uitgebreider dan een waardebepaling: hierbij gaan we dieper in op bijvoorbeeld bouwtechnische zaken. Een taxatie mag dan ook niet zomaar door iedere makelaar uitgevoerd worden, alleen gecertificeerde makelaars mogen dit doen. Het taxatierapport wordt vervolgens gecontroleerd door een onafhankelijk bureau: het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Omdat een taxatie uitgebreider is, vragen makelaars een vergoeding voor het uitvoeren ervan.
Bij KIJCK. makelaars kunnen we je helpen met het uitvoeren van zowel waardebepalingen van je huis in Almere Buiten als het taxeren ervan. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op, ons team staat voor je klaar.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Almere Buiten in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Het is druk op de woningmarkt en Almere Buiten is een populaire plek om te wonen. Dit betekent dat er veel mensen geïnteresseerd zullen zijn in jouw woning. Dat is natuurlijk heel fijn, maar daardoor komt er ook veel op je af. Door een waardebepaling van je huis in Almere Buiten uit te laten voeren, weet je hoeveel je woning waard is. Vervolgens wil je natuurlijk de juiste koper vinden, zodat je dit bedrag ook echt voor je woning krijgt! 

Hier helpen wij je bij. Onze makelaars zetten hun netwerk en hun ervaring met het verkopen van woningen in de regio in om de perfecte koper te vinden. We promoten je huis onder de juiste doelgroep en regelen en houden bezichtigingen met serieus geïnteresseerden. Ook voeren we de onderhandelingen met de potentiële kopers: zo weet je zeker dat je woning voor de juiste prijs en tegen jouw voorwaarden verkocht wordt. Dit doen we anders dan andere verkoopmakelaars: wij werken op basis van een vast tarief. Voor slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van jouw woning van je over!

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars