KIJCK. Makelaars

Wilt u een waardebepaling van uw huis in Almere Buiten laten uitvoeren?

Woont u in Almere Buiten en denkt u erover na om te gaan verhuizen? Bent u op zoek naar een andere plek in de stad of zelfs naar een hele andere locatie? Laat dan eerst een waardebepaling van uw huis in Almere Buiten uitvoeren. Hoe? Lees het hier.

Hoe werkt een waardebepaling in Almere Buiten?

Almere Buiten is een van de populairste en snelst groeiende steden in de Randstad. Dat is niet voor niets: de stad heeft enorm veel te bieden en ligt op een prachtige en praktische locatie. Vanuit het zeer centraal gelegen Almere Buiten bent u zó in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en zelfs Zwolle. Almere Buiten is omgeven door water en is daarmee ook nog eens een fantastische plek voor watersportliefhebbers. 

De plek heeft invloed op de waarde van uw woning in Almere Buiten. Naast de locatie kijken we bij het uitvoeren van een waardebepaling naar verschillende onderdelen van uw woning. We nemen het formaat van uw woning en de grootte van het perceel mee in de berekening, net als het bouwjaar en de staat van uw huis. Ook het type woning is van invloed: is het een hoekhuis, een appartement of een vrijstaande woning? Daarnaast kijken we naar de verkoopprijzen van recent verkochte woningen in de buurt. Al deze factoren zetten we op een rijtje en zo komen we tot een realistische schatting van de waarde van uw huis in Almere Buiten.

Bereken de waarde van mijn huis

Vul hieronder uw gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie?

Droomt u over een verhuizing en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning in Almere Buiten? Dan is een waardebepaling waarschijnlijk de beste optie voor u. Een waardebepaling van uw huis in Almere Buiten is gratis en snel gedaan. 

Wilt u een hypotheek aanvragen? Dan zult u een taxatie moeten laten uitvoeren. Een taxatie is uitgebreider dan een waardebepaling: hierbij gaan we dieper in op bijvoorbeeld bouwtechnische zaken. Een taxatie mag dan ook niet zomaar door iedere makelaar uitgevoerd worden, alleen gecertificeerde makelaars mogen dit doen. Het taxatierapport wordt vervolgens gecontroleerd door een onafhankelijk bureau: het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Omdat een taxatie uitgebreider is, vragen makelaars een vergoeding voor het uitvoeren ervan. Bij KIJCK. makelaars kunnen we u helpen met het uitvoeren van zowel waardebepalingen van uw huis in Almere Buiten als het taxeren ervan. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op, ons team staat voor u klaar.

Dit doen wij voor u

Dit doen wij voor u

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Uw woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met u.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Zijn er bij u in de buurt in Almere Buiten een aantal woningen verkocht? Vraagt u zich af wat de verkoopprijs hiervan was? Dit kunt u nu gratis én vrijblijvend weten.

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou u een waardebepaling laten uitvoeren?

Het is druk op de woningmarkt en Almere Buiten is een populaire plek om te wonen. Dit betekent dat er veel mensen geïnteresseerd zullen zijn in uw woning. Dat is natuurlijk heel fijn, maar daardoor komt er ook veel op u af. Door een waardebepaling van uw huis in Almere Buiten uit te laten voeren, weet u hoeveel uw woning waard is. Vervolgens wilt u natuurlijk de juiste koper vinden, zodat u dit bedrag ook echt voor uw woning krijgt! 

Hier helpen wij u bij. Onze makelaars zetten hun netwerk en hun ervaring met het verkopen van woningen in de regio in om de perfecte koper te vinden. We promoten uw huis onder de juiste doelgroep en regelen en houden bezichtigingen met serieus geïnteresseerden. Ook voeren we de onderhandelingen met de potentiële kopers: zo weet u zeker dat uw woning voor de juiste prijs en tegen uw voorwaarden verkocht wordt. Dit doen we anders dan andere verkoopmakelaars: wij werken op basis van een vast tarief. Voor slechts 2950,- nemen we de gehele verkoop van uw woning van u over!

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij u in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heeft u gevonden wat u zocht?

Heeft u gevonden wat u zocht?
Team KIJCK. Makelaars