KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Zwaanshoek

Ben jij op zoek naar een verkoopmakelaar om je te helpen bij het verkopen van je woning in Zwaanshoek? Dan zit je goed bij KIJCK. makelaars! Wij zijn dé verkoopmakelaar in de Haarlemmermeer. Vanuit ons kantoor in Hoofddorp staat ons team voor je klaar om je te helpen met een goede verkoopstrategie, prijsonderhandelingen en meer.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat doet een verkoopmakelaar in Zwaanshoek voor je?

Een verkoopmakelaar zorgt ervoor dat jouw woning verkocht wordt voor de beste prijs en tegen de voorwaarden die bij jou passen. Als dé verkoopmakelaar van Zwaanshoek en de gehele Haarlemmermeer zetten we jouw wensen en woonsituatie voorop. Heb je al een nieuwe woning gekocht? Dan wil je precies op het juiste moment jouw woning in Zwaanshoek verkopen, zodat je niet met dubbele lasten komt te zitten.

Dit doen we anders dan andere makelaarskantoren: wij werken op basis van een vast all-in tarief. Voor slechts 3950,- ontvang je alle dienstverlening en service die je van een NVM-makelaar mag verwachten!

We ondersteunen je onder andere met:

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Zwaanshoek?

De prijs voor een verkoopmakelaar in Zwaanshoek varieert nogal. Wanneer je kiest voor een makelaar met een vast tarief, zoals KIJCK. makelaars, dan weet je vooraf wat de kosten zijn. Bij ons weet je dat je voor 3950,- al onze dienstverlening krijgt en dat onze makelaars zich 100% inzetten om jouw woning voor de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Hier komen geen extra kosten bij en je betaalt pas wanneer jouw woning ook écht verkocht is! Kies je voor een traditionele makelaar, die werkt met een variabel makelaarscourtage? Vaak betaal je dan zo’n 1,3% van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten; zo kan de prijs fors oplopen.

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat; gratis én vrijblijvend.

Ga je voor een verkoopmakelaar met een vast tarief of voor een makelaar met een variabel courtage?

Een makelaar die werkt met een variabel makelaarscourtage voert precies dezelfde werkzaamheden uit als een verkoopmakelaar met een vast tarief. Toch ben je bij een variabel makelaarscourtage vaak veel meer geld kwijt. Vreemd, toch? Dat vinden wij ook, en daarom doen wij het anders!

Wanneer jouw woning in Zwaanshoek verkocht wordt voor € 375.000,- dan betaal je bij een makelaarscourtage van 1,3% maar liefst € 4.875,- aan makelaarskosten. Je bespaart dus € 1.925,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen! Wordt je woning voor een hoger bedrag verkocht? Dan houd je nog meer geld over, wat je mooi in je nieuwe woning kunt investeren.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer courtage moeten betalen?

Bij KIJCK. makelaars betaal je daarom 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde van je woning én met alle diensten die je van een makelaar bent gewend. Bereken hieronder je voordeel!

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Meer weten over het verkopen van je woning in Zwaanshoek?

Het team van KIJCK. makelaars staat voor je klaar om je te helpen met het verkopen van je woning in Zwaanshoek. We zetten onze ervaring en ons netwerk in de regio graag voor je in en samen zorgen we ervoor dat je woning voor een goed bedrag verkocht wordt. Dit doen we voor het lage all-in tarief van 3950,-! Wil je meer weten over hoe wij werken of wil je met ons kennismaken? Kom vooral eens langs op ons kantoor in Hoofddorp (of in Amsterdam) of neem contact met ons op.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars