KIJCK. Makelaars

Dé verkoopmakelaar in Zaandam

Ben je er klaar voor om je huidige woning in Zaandam te verkopen, maar heb je geen idee hoe en waar je moet beginnen? KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar voor jouw woning in Zaandam. Wij ontzorgen jou van alles wat er komt kijken bij het verkopen van je huis voor één vast tarief van slechts 3950,-.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat doet een verkoopmakelaar in Zaandam? 

Op zoek naar een verkoopmakelaar in Zaandam die je compleet ontzorgt? Dan ben je bij KIJCK. aan het juiste adres. Wij zetten je woning in Zaandam goed in de markt terwijl we opkomen voor jouw belangen. Naast de verkoop kun je ook rekenen op advies over de waardebepaling van jouw huis in Zaandam. Verder adviseren wij over zaken gerelateerd aan de onderhandelingen en koopakte. Dit alles met complete transparantie zodat je goed geïnformeerd en voorbereid bent.

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huis in Zaandam? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wanneer betaal je een verkoopmakelaar van Zaandam? 

Je betaalt bij ons pas wanneer jouw woning ook daadwerkelijk verkocht is. Naast het niet in rekening brengen van courtage kosten, brengen wij tevens geen opstartkosten in rekening.

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat; gratis én vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar in Zaandam?

Bij KIJCK. kun je complete transparantie verwachten. Zo ook van de kosten. Bij KIJCK. makelaars betaal je namelijk één vast tarief van 3950,-. Dat betekent dus ook dat wij niet werken met een makelaarscourtage. Bij andere makelaars betaal je al gauw een courtage van gemiddeld 1,3%. Dit is een provisie die de makelaar na verkoop ontvangt.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

De woningmarkt in Zaandam 

Dat de woningmarkt op z’n kop staat is geen verrassing. Zaandam is hier geen uitzondering op. Sterker nog, Zaandam is aan het groeien in populariteit. Huizen in Zaandam worden gemiddeld sneller verkocht dan woningen in andere steden. Verder wordt gemiddeld 12,8% overboden en de gemiddelde prijs per vierkante meter is ongeveer 3.315 euro.

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar in Zaandam 

Bij KIJCK. kom je niet voor verrassingen te staan. Naast complete transparantie over een vast tarief staan we voor kwaliteit. Dit is onder andere terug te zien in onze klantbeoordeling van 9.6. Verkoop je huis in Zaandam snel en gemakkelijk via KIJCK. makelaars.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars