KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Lijnden

Woon jij in Lijnden en denk je erover na om je woning in het dorp te verkopen? Dan ben je bij KIJCK. makelaars aan het goede adres: wij zijn dé verkoopmakelaar van Lijnden en de omgeving! Onze makelaars hebben een groot netwerk in de Haarlemmermeer, dat zetten we graag in om de perfecte koper voor jouw woning te vinden. Daarnaast werken we op een unieke manier: voor het vaste tarief van slechts 3950,- verkopen we je woning.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat doet een verkoopmakelaar in Lijnden voor je?

Als jouw verkoopmakelaar in Lijnden zetten we ons in om jouw woning voor het beste bedrag te verkopen, tegen de voorwaarden die bij je passen. We komen graag eens bij je langs om te kijken naar je situatie en je wensen. Vervolgens maken we een sterke verkoopstrategie die daarbij aansluit en gaan we aan de slag!

We ontzorgen je gedurende de verkoop op allerlei vlakken. We helpen je onder andere met:

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Lijnden?

De kosten voor verkoopmakelaars in Lijnden verschillen nogal. Bij een makelaar met een vast tarief, zoals KIJCK. makelaars, weet je de kosten vooraf. Zo weet je dat je voor 3950,- volledig ontzorgd wordt en dat er geen extra kosten gerekend worden. Bij een makelaar met een variabel makelaarscourtage weet je de makelaarskosten pas achteraf. Zij werken namelijk op basis van een percentage van de verkoopsom van je woning; vaak is dat 1,3%. Op deze manier kunnen de kosten fors oplopen, terwijl de werkzaamheden van de makelaar bij een hogere verkoopsom hetzelfde zijn.

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat; gratis én vrijblijvend.

Ga je voor een verkoopmakelaar met een vast tarief of een met een variabel courtage?

Een van de grote voordelen van een makelaar met een vast tarief is dus de transparantie: vooraf weet je waar je aan toe bent. Daarnaast speelt ook de prijs een rol. Wordt jouw woning in Lijnden verkocht voor een bedrag van € 375.000,-? Dan betaal je bij een makelaar die 1,3% van de verkoopsom aan kosten rekent een bedrag van € 4.875,-, en daar komen vaak nog zaken als opstartkosten bij. In dit voorbeeld bespaar je dus minstens € 1.925,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer courtage moeten betalen?

Bij KIJCK. makelaars betaal je daarom 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde van je woning én met alle diensten die je van een makelaar bent gewend. Bereken hieronder je voordeel!

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wil je meer weten over het verkopen van je woning in Lijnden?

Wanneer je jouw woning in Lijnden wilt verkopen, dan staan wij voor je klaar om je daarbij te helpen. Voor het lage, vaste tarief van slechts 3950,- nemen we de verkoop van je over en zorgen we ervoor dat je woning optimaal verkocht wordt. Natuurlijk nemen we jou mee in dit traject; we houden je regelmatig op de hoogte van de vorderingen en belangrijke beslissingen nemen we samen.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars