KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Eemnes

Woon jij in Eemnes en wil je jouw woning verkopen? Dé verkoopmakelaar van Eemnes staat voor je klaar: KIJCK. makelaars! We hebben een unieke werkwijze ontwikkeld, waarmee we ervoor zorgen dat jouw woning tegen de beste prijs verkocht wordt en jij niet veel te veel geld kwijt bent aan makelaarskosten. Voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over, van fotografie van je woning tot de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden die bij jou passen.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hoe gaat een verkoopmakelaar in Eemnes te werk?

Als verkoopmakelaar in Eemnes doen we er alles aan om jouw woning voor de juiste prijs te verkopen, tegen de voorwaarden die bij je passen. We komen eerst bij je langs om kennis te maken en om naar je situatie te kijken. Wil je jouw woning snel verkopen, omdat je al een andere woning hebt? Dan zorgen we daarvoor. Besluit je met ons in zee te gaan? Voor het vaste, lage tarief van slechts 3950,- profiteer je onder andere van de volgende zaken:

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Eemnes?

De tarieven van verkoopmakelaars in Eemnes verschillen nogal. Kies je voor een verkoopmakelaar met een vaste prijs? Dan weet je precies waar je aan toe bent: bij ons betaal je slechts 3950,- voor de gehele verkoop. Hier komen geen verborgen extra’s overheen, zoals opstartkosten of bonusregelingen.

Kies je voor een makelaar die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage? Dan betaal je een percentage van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten. In dit geval weet je pas achteraf wat je kwijt bent aan de verkoopmakelaar. 

Rondom Eemnes betaal je ongeveer 1,3% van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten. De kosten kunnen op deze manier hoog oplopen. Is jouw woning € 500.000,- waard en wordt het voor dit bedrag verkocht? Dan ben je maar liefst € 6.500,- kwijt aan makelaarskosten, en daar komen vaak nog allerlei extra’s bovenop. Bij deze verkoopsom bespaar je direct € 3.550,- wanneer je voor KIJCK. makelaars kiest, en je besparingen stijgen als je huis nóg meer waard is.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer courtage moeten betalen?

Bij KIJCK. makelaars betaal je daarom 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde van je woning én met alle diensten die je van een makelaar bent gewend. Bereken hieronder je voordeel!

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wil je meer weten over dé verkoopmakelaar van Eemnes?

Eemnes is een schitterende en populaire woonplaats. In de omgeving zijn alle voorzieningen te vinden die je nodig hebt, van goede scholen en supermarkten en leuke winkeltjes en horecagelegenheden. Ook de locatie is erg aantrekkelijk: in het Gooi én vlakbij grote steden als Amsterdam en Utrecht.

Juist op zo’n populaire locatie is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen: zo weet je zeker dat je de juiste koper vindt en je het beste bedrag voor je woning krijgt. Als dé verkoopmakelaar van Eemnes zetten onze makelaars zich graag voor je in.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars