KIJCK. Makelaars

Dé verkoopmakelaar in Burgerveen

Welkom bij dé verkoopmakelaar van Burgerveen en omstreken: KIJCK. makelaars. Denk jij erover na om je woning in Burgerveen te verkopen? Onze deskundige makelaars staan voor je klaar. We komen graag eens bij je langs voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek en om jouw wensen te bespreken. Tegen het vaste all-in tarief van slechts 3950,- nemen we de verkoop van je woning op ons.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat kan een verkoopmakelaar voor jou betekenen?

Het is erg druk op de huizenmarkt, zeker in fijne, rustige dorpen zoals Burgerveen. Een verkoopmakelaar zorgt er juist op zulke locaties voor dat de verkoop soepel en geheel volgens jouw wensen verloopt. We begeleiden je gedurende het hele verkooptraject.

Wil jij je woning in Burgerveen verkopen?

Burgerveen is een uniek dorp op een unieke locatie. De ligging aan de Ringvaart maakt het een plek waar naast veel boten ook veel fietsers en wandelaars langskomen: het ‘Rondje Ringvaart’ is een bijzonder populaire route. De Westeinderplassen zijn een prachtige plek voor watersportliefhebbers. Het dorp is lekker centraal gelegen, tussen Haarlem, Leiden en Amsterdam in. Hierdoor is Burgerveen een perfecte uitvalsbasis.

Weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Kies jij voor een makelaar met een vast tarief of met een variabel courtage?

Kies je voor een verkoopmakelaar met een vast tarief voor de verkoop van je woning in Burgerveen, of ga je voor een makelaarskantoor met een variabel courtage? Bij KIJCK. makelaars betaal je altijd slechts 3950,- voor de verkoop. Bij een makelaar die werkt met een variabel makelaarscourtage betaal je meestal 1,3% van de verkoopsom. Wordt jouw woning verkocht voor € 425,000,-? Dan betaal je € 5.525,- aan makelaarskosten – en bespaar je dus maar liefst  € 2.575,- bij KIJCK. makelaars! Jouw besparing wordt groter naarmate de verkoopprijs van je woning stijgt, terwijl wij precies dezelfde diensten leveren.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Wat kost een verkoopmakelaar in Burgerveen?

Kies je voor KIJCK. makelaars als jouw verkoopmakelaar in Burgerveen, dan betaal je het vaste all-in tarief van slechts 3950,- voor de verkoop van jouw huis. Voor dit bedrag krijg je alle diensten en service die je van een NVM-makelaar mag verwachten. Het fijne van het werken met een makelaar met een vast tarief is dat de werkwijze geheel transparant is en jij precies weet waar je aan toe bent. Bij een makelaar die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage kunnen de prijzen snel oplopen en worden er vaak onnodige extra kosten zoals opstartkosten in rekening gebracht.

Meer weten over het verkopen van je woning in Burgerveen?

Onze verkoopmakelaars helpen je graag met het verkopen van jouw huis in Burgerveen. We zetten ons netwerk in om de juiste doelgroep aan te spreken en we nodigen alleen serieus geïnteresseerde potentiële kopers uit om je woning te komen bezichtigen. Uiteraard houden we tijdens het gehele verkoopproces rekening met jouw wensen. Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars