KIJCK. Makelaars

Dé verkoopmakelaar in Badhoevedorp

Denk je er wel eens over na om je woning te verkopen? Dan is het verstandig om het gesprek aan te gaan met dé verkoopmakelaar van Badhoevedorp: KIJCK. makelaars! Met onze ervaring met het verkopen van woningen in het dorp en de regio en ons grote netwerk zorgen we ervoor dat je woning tegen het beste bedrag verkocht wordt. Hierbij hanteren we onze unieke werkwijze: voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat doet een verkoopmakelaar in Badhoevedorp?

Een verkoopmakelaar ondersteunt je bij alle zaken die er bij een verkoop komen kijken. Allereerst gaan we het gesprek met je aan om te kijken naar jouw wensen en situatie. Heb je al een nieuwe woning gekocht en moet jouw huis snel verkocht worden? Of ben je nog in een oriënterende fase? Voor het all-in tarief van 3950,- zetten we ons in om je tijdens het gehele verkooptraject zo goed mogelijk te begeleiden. 

Zo helpen we je onder andere met:

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huis in Badhoevedorp? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Badhoevedorp?

De kosten voor een verkoopmakelaar in Badhoevedorp variëren, afhankelijk van het type makelaar dat je kiest. Wij werken op basis van een vast tarief van 3950,-, dat niet afhangt van de verkoopprijs van je woning. De meeste makelaars werken op basis van een variabel makelaars courtage, waarbij je een percentage van de verkoopsom van je woning aan makelaarskosten kwijt bent. Op deze manier weet je pas achteraf wat je moet betalen én kunnen de kosten hoog oplopen, terwijl de werkzaamheden bij een hogere vraagprijs precies hetzelfde zijn. Dit vinden wij oneerlijk en daarom doen wij het anders.

Ga je voor een verkoopmakelaar met een vast tarief of voor een makelaar met een variabel courtage?

Bij een verkoopmakelaar in Badhoevedorp die werkt op basis van een vast tarief weet je dus vooraf precies wat je kwijt bent én weet je dat je niet teveel betaalt. Makelaars die werken op basis van een variabel makelaarscourtage rekenen meestal 1,3% van de verkoopsom van je woning. Zo kunnen de kosten fors oplopen.


Wordt jouw woning in Badhoevedorp bijvoorbeeld verkocht voor een bedrag van € 425.000,-? Dan betaal je € 5.525,- aan makelaarskosten en bespaar je dus direct € 2.575,- wanneer je voor KIJCK. makelaars kiest! Wanneer je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt, dan bespaar je nóg meer door voor KIJCK. makelaars te gaan. Dit bedrag kun je mooi gebruiken om te investeren in je nieuwe woning.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopwaarde hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer courtage moeten betalen?

Bij KIJCK. makelaars betaal je daarom 1 vast tarief van 3950,-. Ongeacht de verkoopwaarde van je woning én met alle diensten die je van een makelaar bent gewend. Bereken hieronder je voordeel!

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Meer weten over het verkopen van je woning in Badhoevedorp?

Wanneer jij je woning in Badhoevedorp wilt verkopen, dan ben je bij KIJCK. makelaars aan het juiste adres. Onze makelaars staan voor je klaar om je te ondersteunen bij de verkoop en alle zaken die daarbij komen kijken, van fotografie tot onderhandelingen over de verkoopprijs. Voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- verkopen we jouw woning voor de hoogste prijs en tegen de voorwaarden die bij je passen. Tijdens het verkooptraject houden we je steeds op de hoogte van de vorderingen.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars