KIJCK. Makelaars

Dé makelaar met een vaste prijs in Vijfhuizen

Denk je erover na om je huis te verkopen en te gaan verhuizen? Kies dan voor dé makelaar met een vaste prijs in Vijfhuizen: KIJCK. makelaars! Wij helpen je met alles wat er komt kijken bij het verkopen van je woning – en dat voor het lage all-in tarief van slechts 3950,-. Voor één bedrag krijg je alle diensten en service die je van een NVM-makelaar mag verwachten, zonder onverwachte kosten achteraf.

Jouw verkoopmakelaar in Vijfhuizen

Wij zijn dé makelaar met een vaste prijs in Vijfhuizen en de wijde omgeving. Vanuit onze kantoren in het naastgelegen Hoofddorp en in Amsterdam (én Almere) staan onze deskundige makelaars voor je klaar. We zetten onze ervaring en ons netwerk in de regio graag voor je in. Als je erover nadenkt om je woning te verkopen, dan komen we eerst bij je langs om naar je woning te kijken en je wensen te bespreken. Ben je nog in een oriënterende fase of heb je al een nieuwe woning gekocht en heb je daarom wat meer haast? Samen stellen we een goede verkoopstrategie op, die past bij jouw wensen en situatie.

Wat is mijn huis waard in Vijfhuizen?

Ben je eerst benieuwd wat de waarde is van je woning? Bij ons kun je gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Vul hieronder gemakkelijk je gegevens in:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.
Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Bespaar op makelaarskosten: ga voor een makelaar met een vast tarief

Wanneer je jouw woning in Vijfhuizen wilt verkopen, kun je kiezen voor een makelaar met een vast tarief of voor een makelaar die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage. Wij werken op basis van een vast tarief. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent: voor 3950,- nemen we de gehele verkoop van je over. Kies je voor een makelaar die werkt met een variabel courtage, dan weet je pas achteraf hoeveel je moet betalen. Meestal betaal je in dat geval 1,3% van de verkoopsom van je woning. Zo stijgt het bedrag als je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt, terwijl de makelaar precies dezelfde werkzaamheden uitvoert. Dit vinden wij onlogisch en daarom doen wij het anders.

Hoeveel makelaarscourtage rekenen makelaars in Vijfhuizen en de Haarlemmermeer gemiddeld?

De kosten voor een makelaar variëren enorm. Bij KIJCK. makelaars weet je vooraf precies waar je aan toe bent: voor 3950,- verkopen wij je huis. Makelaars die werken op basis van een variabel courtage rekenen vaak 1,3% van de verkoopsom voor hun dienstverlening. Wordt jouw woning in Vijfhuizen verkocht voor € 450.000,-? Dan betaal je € 7.260,- aan makelaarskosten: in dit geval bespaar je dus direct € 4.310,- door voor KIJCK. makelaars te kiezen. Wanneer je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt, bespaar je nóg meer.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Bespaar duizenden euro’s met KIJCK. makelaars

Je bespaart dus al snel duizenden euro’s wanneer je kiest voor een makelaar met een vaste prijs voor het verkopen van je huis in Vijfhuizen. Wij leveren precies dezelfde dienstverlening en service als een traditionele makelaar, maar dan tegen een véél lager tarief. Onze klanten waarderen deze werkwijze: ze beoordelen ons met maar liefst een 9,6 op Funda.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars