KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar met een vaste prijs in Spaarnwoude

Woon jij in Spaarnwoude en denk je erover na om je huis te verkopen? KIJCK. makelaars is jouw makelaar met een vaste prijs in Spaarnwoude. Voor het all-in tarief van slechts 3950,- verkopen wij je woning. Tijdens het gehele verkooptraject staan we voor je klaar: van het maken van professionele foto’s van je woning tot aan de handtekening onder het koopcontract. Onze deskundige makelaars houden je constant op de hoogte en zijn altijd bereikbaar.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Dé verkoopmakelaar van Spaarnwoude en de Haarlemmermeer

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar van Spaarnwoude, Spaarndam en de hele Haarlemmermeer. Onze makelaars hebben veel ervaring met het verkopen van woningen in deze regio en ze zetten hun grote netwerk graag voor je in. We merken dat woningen in de Haarlemmermeer steeds gewilder worden; juist daarom is het goed om een verkoopmakelaar aan te stellen voor de verkoop van je woning. Wij zorgen ervoor dat je woning verkocht wordt voor de beste prijs en tegen jouw voorwaarden.

Ben je benieuwd wat de waarde is van je woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning:

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Besparen op makelaarskosten? Kies voor een makelaar met een vast tarief

Voor het verkopen van je huis in Spaarnwoude kun je kiezen voor een makelaar die werkt met een vast tarief, of eentje die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage. Kies je voor een makelaar met een vast tarief – zoals KIJCK. makelaars – dan weet je precies wat je kwijt bent aan makelaarskosten. Bij ons is dat slechts 3950,-. Ga je voor een makelaar die werkt met een variabel courtage? Dan betaal je een procentueel deel van de verkoopsom, vaak zo’n 1,3%. Zo weet je dus pas achteraf wat je moet betalen én lopen de kosten vaak hard op.

Hoeveel makelaarscourtage rekent een makelaar in Spaarnwoude gemiddeld?

Wanneer je kiest voor KIJCK. makelaars, weet je precies wat je gaat betalen aan makelaarskosten: voor het all-in tarief van 3950,- leveren we alle diensten die je van een NVM-makelaar mag verwachten. Kies je voor een makelaar met een variabel makelaarscourtage, dan rekenen ze meestal 1,3% van de verkoopsom van je woning als makelaarskosten. Wordt je woning in Spaarnwoude verkocht voor € 350.000,-? Dan betaal je € 4.537,- aan makelaarskosten. Bij deze verkoopsom bespaar je al € 1.587,- als je kiest voor KIJCK. makelaars. Je besparing loopt op wanneer je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt!

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

KIJCK. makelaars is dé makelaar met een vaste prijs in Spaarnwoude

Door te kiezen voor een makelaar met een vaste prijs voor de verkoop van je huis in Spaarnwoude bespaar je al snel duizenden euro’s. Het team van KIJCK. makelaars staat tijdens het hele verkooptraject voor je klaar met updates en om je vragen te beantwoorden. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent en we rekenen geen verborgen kosten zoals opstartkosten: voor 3950,- doen wij er alles aan om jouw woning voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden te verkopen.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars