KIJCK. Makelaars

Jouw verkoopmakelaar in Spaarndam

Wil jij je woning in Spaarndam verkopen en ben je op zoek naar een verkoopmakelaar? Dan zit je goed bij KIJCK. makelaars: dé verkoopmakelaar van Spaarndam en de hele regio! Voor het vaste, lage tarief van slechts 3950,- nemen wij de verkoop van jouw huis op ons. We helpen je tijdens het gehele verkooptraject, van een eerste kennismakingsgesprek tot uitgebreide promotie via social media en Funda tot hulp bij het opstellen en het tekenen van het koopcontract.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat kan een verkoopmakelaar in Spaarndam voor je doen?

Het populaire Spaarndam ligt op een unieke plek, omgeven door groen en op fietsafstand van Haarlem. De leuke horecagelegenheden in het pittoreske hart van het dorp en de nabijheid van het water van de Mooie Nel en de Ringvaart maken Spaarndam een gewilde woonplaats. Juist bij het verkopen van huizen in zulke populaire dorpen is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen. Er zijn vaak veel geïnteresseerden die allemaal een bezichtiging willen doen en jouw huis voor een zo laag mogelijke prijs willen kopen. Wij begeleiden je hierbij en zorgen dat alleen écht serieuze kandidaten voor een bezichtiging langskomen. Ook doen wij de prijsonderhandelingen: zo weet je zeker dat je woning voor het beste bedrag verkocht wordt.

Eerst weten wat de waarde op dit moment is van jouw woning? Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat kost een verkoopmakelaar in Spaarndam?

De prijzen van verkoopmakelaars in Spaarndam variëren enorm. Wanneer je kiest voor een makelaar die werkt op basis van een vast bedrag, zoals KIJCK. makelaars, weet je vooraf exact waar je aan toe bent. Bij ons betekent dit dat je 3950,- betaalt voor de gehele dienstverlening, zonder verborgen extra’s zoals opstartkosten. Wanneer je kiest voor een traditionele makelaar die werkt op basis van een variabel makelaarscourtage, weet je pas achteraf hoeveel je kwijt bent aan makelaarskosten.

Ben je nog niet helemaal klaar om te verkopen? Dan kun je bij ons ook een waardebepaling aanvragen voor de laatst 3 verkochte woningen in je straat; gratis én vrijblijvend.

Verkoopmakelaar met een vast tarief of variabel courtage?

Een verkoopmakelaar met een variabel makelaarscourtage rekent meestal 1,3% van de verkoopsom van je woning als makelaarskosten. Zo zijn de kosten dus afhankelijk van het bedrag waar je woning voor verkocht wordt, terwijl de werkzaamheden van de makelaar bij iedere verkoop hetzelfde zijn. 

Bij zo’n variabel makelaarscourtage lopen de kosten snel op. Wordt je woning in Spaarndam bijvoorbeeld voor € 450.000,- verkocht? Dan betaal je maar liefst € 5.850,- aan makelaarskosten. In dit voorbeeld bespaar je dus € 2.900,- wanneer je zou kiezen voor KIJCK. makelaars – en je besparing loopt nog verder op wanneer je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt.

Bereken hier je voordeel

Hieronder kun je precies zien hoeveel jij kunt besparen op makelaarskosten. Je kunt de balk naar links of rechts verschuiven. Deze staat voor de verkoopprijs van jouw woning. Zo kun je jouw voordeel berekenen als je kiest voor KIJCK.

Prijs bij makelaar met 1.3% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Meer weten over het verkopen van je woning in Spaarndam?

KIJCK. makelaars is jouw verkoopmakelaar in Spaarndam en omgeving. Onze makelaars zetten hun expertise en netwerk in de omgeving graag voor je in om de perfecte koper te vinden. We nemen je heel veel werk uit handen, zodat jij je kunt focussen op je volgende stap: je nieuwe woning.

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars