KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van uw huis in Spaarndam

Heeft u uw droomhuis in Spaarndam gevonden, maar twijfelt u over de vraagprijs? Of wilt u uw woning in Spaarndam verkopen en bent u benieuwd naar wat het waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan. Lees hier wat een waardebepaling inhoudt en hoe u deze gratis kan aanvragen.

Hoe werkt een waardebepaling in Spaarndam?

Om de waarde van een woning in Spaarndam te bepalen, kijken we naar allerlei factoren van de woning en de omgeving. Zo kijken we naar het bouwjaar en de staat en naar het type woning: is deze vrijstaand, is het een appartement of een rijtjeshuis? Ook kijken we naar de oppervlakte van het huis en van het perceel. De omgeving van de woning zegt veel over de waarde, dus we kijken ook naar de recente verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in de buurt. Al deze factoren zetten we op een rijtje en aan de hand van de cijfers bepalen we de waarde van de woning.

Ja, ik wil een waardebepaling van mijn woning in Spaarndam

KIJCK wat leuk! Vul hieronder uw gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waardebepaling versus taxatie: wat zijn de verschillen?

Er zijn twee manieren om de waarde van een huis in Spaarndam in te schatten: u kunt een waardebepaling en een taxatie laten uitvoeren. De opzet van beide manieren is vergelijkbaar, maar het grootste verschil is dat een taxatie uitgebreider is. Hier zitten voor- en nadelen aan. Een waardebepaling kan snel uitgevoerd worden en geeft u een goede inschatting van de waarde. Daarnaast wordt een waardebepaling meestal gratis uitgevoerd – ook bij KIJCK. makelaars.

Bij een taxatie kijken we naar meer punten van uw woning en gaan we dieper in op bijvoorbeeld bouwkundige zaken. Een taxatierapport wordt gecontroleerd door het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Zo wordt de onafhankelijkheid van de taxateur gegarandeerd. Een taxatie mag dan ook alleen uitgevoerd worden door een gecertificeerde taxateur, terwijl een waardebepaling door iedere makelaar uitgevoerd kan worden. Bij KIJCK. makelaars kunnen we zowel waardebepalingen als taxaties uitvoeren. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op.

KIJCK. makelaars helpt u met de verkoop van uw woning in Spaarndam

Weet u de waarde van uw woning en bent u van plan om uw woning te verkopen? KIJCK. makelaars ontzorgt u volledig en verkoopt uw woning met de hoogste verkoopprijs. Wij zorgen ervoor dat uw woning optimaal wordt uitgelicht en wij daardoor snel potentiële kopers voor u vinden. Wij zetten alles op alles om uw woning te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Dit wordt gewaardeerd, want wij krijgen een klantbeoordeling van een 9.6 op Funda.

Dit doen wij voor u

Dit doen wij voor u

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Uw woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met u.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Zijn er bij u in Spaarndam in de buurt een aantal woningen te koop? En vraagt u uzelf dan ook wel eens af hoeveel waard de woningen waren? Dit kunt u gratis en vrijblijvend bij ons aanvragen.

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou u een waardebepaling laten uitvoeren?

Er zijn verschillende redenen waarom u een waardebepaling zou kunnen laten uitvoeren:

  1. Verkoop: Als u overweegt uw woning te verkopen, kan een waardebepaling u helpen om een realistische vraagprijs te bepalen. Zo voorkomt u dat u uw woning te hoog of te laag prijst en mogelijk potentiële kopers misloopt.
  2. Aankoop: Als u een woning wilt kopen, kan een waardebepaling u helpen om te bepalen of de vraagprijs van de verkoper redelijk is. Zo voorkomt u dat u te veel betaalt voor een woning.
  3. Verbouwing: Als u plannen heeft om uw woning te verbouwen, kan een waardebepaling u helpen om te bepalen wat de waarde van uw woning zal zijn na de verbouwing. Zo kunt u beter inschatten of de kosten van de verbouwing opwegen tegen de waardestijging van uw woning.
  4. Erfenis: Als u een woning erft, kan een waardebepaling helpen bij het bepalen van de waarde van de woning voor de successierechten.

Kortom, een waardebepaling kan u helpen om een beter inzicht te krijgen in de waarde van uw woning en u helpen om betere beslissingen te nemen rondom uw woning

Wilt u uw woning in Spaarndam verkopen via KIJCK. makelaars?

Heeft u een waardebepaling aangevraagd en zit u erover na te denken om uw woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat uw woning binnen 5 stappen is verkocht.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij u in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heeft u gevonden wat u zocht?

Heeft u gevonden wat u zocht?
Team KIJCK. Makelaars