KIJCK. Makelaars

Wil jij je huis in Buitenkaag verkopen?

Denk je erover na om je huis in Buitenkaag te verkopen? Dan komt er veel op je af: naast het nadenken over de volgende stap en de zoektocht naar een nieuwe woning moet je huidige woning natuurlijk verkocht worden. Hier helpen wij je graag bij. Voor het vaste all-in tarief van slechts 3950,- nemen wij de complete verkoop van jouw huis op ons. Van topkwaliteit foto’s van je woning tot onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden: we ontzorgen je tijdens het gehele traject.

Verkoop je huis in Buitenkaag voor een vaste prijs

Bij KIJCK. makelaars werken we met een vast tarief voor het verkopen van jouw huis in Buitenkaag, ongeacht de verkoopprijs. We rekenen geen opstartkosten of andere extra´s, wel zo transparant. Veel makelaarskantoren werken anders, namelijk op basis van een percentage van de verkoopsom van je woning. Dit is meestal 1,5%. Dit betekent dat wanneer jouw woning in Buitenkaag verkocht wordt voor €350.000,- je een bedrag van €5.250,- kwijt bent aan makelaarskosten. Bij ons bespaar je in dit geval al €2.300,- en die besparing loopt op naarmate je woning voor een hoger bedrag verkocht wordt.

Bereken hier je voordeel

Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Waarom zou je dan wel meer moeten betalen?

Prijs bij makelaar met 1.5% courtage (inclusief BTW)
3.950 Vaste lage all-in prijs van KIJCK. (inclusief BTW)
Dit bedrag betaal je meer bij een andere makelaar
€350.000
€1.500.000
De verkoopwaarde van mijn woning

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Wij nemen je heel veel werk uit handen als jij je huis in Buitenkaag wilt verkopen. Allereerst komen we bij je langs om te praten over je wensen, zo stellen we samen een verkoopstrategie op die helemaal bij jou past. Vervolgens kun jij rustig aan de slag gaan met je nieuwe woning, want wij nemen de verkoop volledig van je over!

Kleine greep wat wij voor je doen:

Ben je benieuwd wat jouw woning waard is? Vraag een gratis en vrijblijvend waardebepaling aan van je woning.

Wonen in de Haarlemmermeer tussen Leiden en Haarlem in

Het gemoedelijke dorp Buitenkaag is een heerlijke woonplaats. De ligging aan de Kagerplassen springt direct in het oog: voor watersporters een waar paradijs. Buitenkaag ligt daarnaast aan de Ringvaart: het ‘rondje Ringvaart’ is een van de populairste fietsroutes van de omgeving. Dit zorgt ervoor dat er verschillende fijne horecagelegenheden in en vlakbij Buitenkaag te vinden zijn. Ook de steden Leiden en Haarlem zijn gemakkelijk te bereiken en Amsterdam is dichtbij. 

Hulp nodig bij het verkopen van jouw huis in Buitenkaag?

Als jij je woning in Buitenkaag wilt verkopen, dan helpen wij je daar graag bij. Bij KIJCK. makelaars bespaar je al snel duizenden euro’s op de verkoop van je huis, terwijl je wel de service en diensten krijgt die je van een NVM-makelaar mag verwachten! Onze werkwijze is volledig transparant en je komt nooit voor vervelende verrassingen te staan. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten: op Funda.nl beoordelen zij ons met maar liefst een 9,6!

Ik heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag

Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Jouw huis verkopen in Buitenkaag via Funda

Funda is het grootste woonplatform van Nederland: wekelijks vinden duizenden mensen hier het huis van hun dromen! Dit maakt het voor verkoopmakelaars een belangrijk onderdeel van het verkopen van jouw huis.

Het plaatsen van jouw huis op Funda is inbegrepen bij ons all-in tarief van slechts 3950,-. We zorgen ervoor dat de foto’s van je woning, samen met een pakkende omschrijving en duidelijke plattegronden, zo snel mogelijk op Funda geplaatst worden. Komen er reacties via Funda binnen van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw woning? Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact met ze opgenomen wordt en zullen we een bezichtiging inplannen. Natuurlijk houden we jou regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars