KIJCK. Makelaars

Hoe ver mag je verhuizen na een scheiding?

Ga je scheiden en wil je meer weten over hoe het zit met het verkopen van je huis bij een scheiding? Het team van KIJCK. makelaars helpt je graag. We begrijpen dat het verkopen van jullie woning een lastige stap kan zijn waar veel bij komt kijken. Daarom gaan we graag het gesprek met jullie aan, zo kunnen we jullie wensen helder krijgen en daar een goede verkoopstrategie bij opstellen.

Scheiden en verhuizen, hoe zit dat?

Er spelen verschillende belangen, zeker als jullie inwonende kinderen hebben en gaan scheiden. Wanneer een van jullie of jullie beiden gaan verhuizen, dan is het van belang dat het met wederzijds goedkeuren gebeurt. Er is geen wettelijke afstand bepaald waar je binnen moet blijven bij een verhuizing, maar er zijn verschillende omstandigheden waar je rekening mee moet houden. 

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar met een vaste prijs. Voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop van je woning op ons. We houden je regelmatig op de hoogte van de vorderingen en we denken mee met jullie situatie en voorkeuren.

Waarom KIJCK. makelaars?

Waarom KIJCK. makelaars?

  • Geen opstartkosten, kleine lettertjes of andere kosten.

  • Alle diensten die je van een makelaar verwacht voor 1 prijs.

  • Via jouw persoonlijke omgeving volg je het gehele verkoopproces.

  • Je betaalt pas achteraf als jouw woning is verkocht.

Scheiden en verhuizen

Wanneer jullie kinderen hebben en een van jullie besluit te verhuizen, dan moet diegene daar toestemming voor vragen. Dit is wel onder andere afhankelijk van hoe het ouderschap geregeld is wat er verder voor afspraken gemaakt zijn, maar in de basis staat het welzijn van jullie kinderen voorop. Je moet er bijvoorbeeld rekening mee houden met waar de kinderen naar school gaan en of het voor hun wenselijk is om te moeten verhuizen naar een plek die ze nog niet kennen.

Je woning verkopen na een scheiding

Er komt van alles kijken bij een scheiding en bij het verkopen van jullie huis. Het is vaak een stressvolle periode: wij ontzorgen je hier graag bij. Onze ervaren makelaars zetten zich graag voor jullie in om zoveel mogelijk zorgen van jullie over te nemen. Zo nemen we onder andere de volgende zaken van je over:

Je kunt altijd bij ons een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Dan komen wij geheel vrijblijvend bij je langs. Jij bespreekt dan jouw verkoopwensen en wij leggen je de marktsituatie uit en de verkoopstrategie.

Ja, ik wil wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja, ik wil wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

KIJCK wat leuk! Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons. Dan gaan we samen een datum plannen.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars