KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Zaandam

Woon je in Zaandam en ben je van plan om binnenkort te verhuizen? Of wil je uit nieuwsgierigheid weten wat je woning waard is? Vraag een vrijblijvend waardebepaling aan van jouw woning. Zo weet jij waar je aan toe bent. Lees hier meer en vul gemakkelijk je gegevens in voor de gratis waardebepaling.

Hoe werkt een waardebepaling in Zaandam?

Een waardebepaling houdt in dat aan de hand van de expertise en de ervaring van de makelaar een actuele verkoopwaarde van jouw huis duidelijk wordt. Dit doet de makelaar aan de hand van verschillende factoren die van belang zijn op de waarde. 

De waardebepaling wordt gebaseerd op de locatie van het huis, het type huis, de meest recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de straat, het bouwjaar en het perceel- en woonoppervlakte.

Ja, ik wil de waarde weten van mijn huis in Zaandam

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat is het verschil tussen een waardebepaling en taxatie?

Een taxatie is een uitgebreide en nauwkeurige beoordeling van de waarde van een woning, uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Er wordt gekeken naar verschillende aspecten van de woning en vergelijkbare woningen in de buurt om een gedetailleerd rapport op te stellen met een waardebepaling. Een taxatie is meestal nodig als je bijvoorbeeld een hypotheek wilt aanvragen.

Een waardebepaling daarentegen is een minder gedetailleerde en snellere manier om een indicatie te krijgen van de waarde van een woning. Dit wordt meestal gedaan door een makelaar en er wordt gekeken naar vergelijkbare woningen in de buurt, de staat van onderhoud en eventuele specifieke kenmerken van de woning. Een waardebepaling kan handig zijn als je bijvoorbeeld een idee wilt krijgen van de waarde van je woning voordat je deze gaat verkopen.

Kortom, het verschil tussen een taxatie en een waardebepaling is de mate van nauwkeurigheid en detail die wordt gebruikt om de waarde van een woning te bepalen. Een taxatie is uitgebreider en gedetailleerder dan een waardebepaling en wordt meestal gebruikt voor formele doeleinden, terwijl een waardebepaling sneller en eenvoudiger is en vaak wordt gebruikt voor informele doeleinden.

KIJCK. makelaars helpt je met de verkoop van je woning in Zaandam

Weet je de waarde van je woning en ben je van plan om je woning te verkopen? KIJCK. makelaars ontzorgt je volledig en verkoopt jouw woning met de hoogste verkoopprijs. Wij zorgen ervoor dat jouw woning optimaal wordt uitgelicht en wij daardoor snel potentiële kopers voor je vinden. Wij zetten alles op alles om jouw woning te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Dit wordt gewaardeerd, want wij krijgen een klantbeoordeling van een 9.6 op Funda.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Zaandam in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Benieuwd of nú het moment is om jouw huis te verkopen of al een huis op het oog en wil je weten of de vraagprijs reëel is? Dan kan een waardebepaling een uitkomst zijn. Ook als je een lagere rente wilt aanvragen op je huidige hypotheek biedt een waardebepaling kansen.

Wil jij je woning in Zaandam verkopen via KIJCK. makelaars?

Heb je een waardebepaling aangevraagd en zit je erover na te denken om je woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw woning binnen 5 stappen is verkocht. Heb je nog een vraag? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars