KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Zaandam

Woon je in Zaandam en ben je van plan om binnenkort te verhuizen? Of wil je uit nieuwsgierigheid weten wat je woning waard is? Vraag een vrijblijvend waardebepaling aan van jouw woning. Zo weet jij waar je aan toe bent. Lees hier meer en vul gemakkelijk je gegevens in voor de gratis waardebepaling.

Hoe werkt een waardebepaling in Zaandam?

Een waardebepaling houdt in dat aan de hand van de expertise en de ervaring van de makelaar een actuele verkoopwaarde van jouw huis duidelijk wordt. Dit doet de makelaar aan de hand van verschillende factoren die van belang zijn op de waarde. 

De waardebepaling wordt gebaseerd op de locatie van het huis, het type huis, de meest recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de straat, het bouwjaar en het perceel- en woonoppervlakte.

Ja, ik wil de waarde weten van mijn huis in Zaandam

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat is het verschil tussen een waardebepaling en taxatie?

Tussen een waardebepaling en een taxatie zit een aantal verschillen. Het belangrijkste verschil is dat bij een waardebepaling je geen hypotheek kan aanvragen en met een taxatie wel. Ook is een waardebepaling minder uitgebreid dan een taxatierapport. Een waardebepaling geeft meer een globale schatting voor hoeveel jij jouw huis kan verkopen. Een ander verschil is dat een taxatie geld kost. Hierbij komt een taxateur langs en beschrijft in een uitgebreid rapport alle eigenschappen van de woning. Wij van KIJCK. makelaars kunnen jouw huis ook laten taxeren. Neem vrijblijvend contact met ons op hiervoor.

KIJCK. makelaars helpt je met de verkoop van je woning in Zaandam

Weet je de waarde van je woning en ben je van plan om je woning te verkopen? KIJCK. makelaars ontzorgt je volledig en verkoopt jouw woning met de hoogste verkoopprijs. Wij zorgen ervoor dat jouw woning optimaal wordt uitgelicht en wij daardoor snel potentiële kopers voor je vinden. Wij zetten alles op alles om jouw woning te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Dit wordt gewaardeerd, want wij krijgen een klantbeoordeling van een 9.6 op Funda.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Zaandam in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Benieuwd of nú het moment is om jouw huis te verkopen of al een huis op het oog en wil je weten of de vraagprijs reëel is? Dan kan een waardebepaling een uitkomst zijn. Ook als je een lagere rente wilt aanvragen op je huidige hypotheek biedt een waardebepaling kansen.

Wil jij je woning in Zaandam verkopen via KIJCK. makelaars?

Heb je een waardebepaling aangevraagd en zit je erover na te denken om je woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw woning binnen 5 stappen is verkocht. Heb je nog een vraag? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars