KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Weteringbrug

Denk jij erover na om je huis in Weteringbrug te verkopen of heb je een huis in het dorp op het oog? Laat dan eerst een waardebepaling van het huis in Weteringbrug doen, dan weet je waar je aan toe bent. Als je je woning wilt verkopen, dan is het goed om te weten wat het waard is; zo kun je gerichter op zoek gaan naar je volgende stap. Wij helpen je graag met het uitvoeren van een waardebepaling.

Hoe werkt een waardebepaling in Weteringbrug?

Bij een waardebepaling in Weteringbrug kijken we naar verschillende punten van je woning en de omgeving. De staat en het bouwjaar van je woning zijn van invloed, net als de oppervlakte van het huis en van het perceel. Daarnaast kijken we naar de recente verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in jouw buurt. Deze gegevens zetten we op een rijtje en hiermee komen we tot een goede schatting van de waarde van je huis.

Ja, ik wil de waarde weten van mijn huis in Weteringbrug

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie?

Een taxatie en een waardebepaling van jouw huis in Weteringbrug: wat is het verschil? Bij beide krijg je een goede schatting van de waarde van je woning. Het grote verschil is dat we bij een taxatie uitgebreider op details ingaan en rekening houden met meer factoren, hier komt meer kennis van een makelaar bij kijken. Een taxatie mag dan ook alleen uitgevoerd worden door een makelaar die daarvoor gecertificeerd is. Wil je een hypotheek aanvragen of laten aanpassen? Dan zul je een taxatie moeten laten uitvoeren; een waardebepaling is dan niet voldoende. 

KIJCK. makelaars helpt je met de verkoop van je woning in Weteringbrug

Weet je de waarde van je woning en ben je van plan om je woning te verkopen? KIJCK. makelaars ontzorgt je volledig en verkoopt jouw woning met de hoogste verkoopprijs. Wij zorgen ervoor dat jouw woning optimaal wordt uitgelicht en wij daardoor snel potentiële kopers voor je vinden. Wij zetten alles op alles om jouw woning te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Dit wordt gewaardeerd, want wij krijgen een klantbeoordeling van een 9.6 op Funda.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Weteringbrug in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Laat een waardebepaling van je huis in Weteringbrug doen als je erover nadenkt om te gaan verhuizen. Als je de waarde van je woning weet, kun je beter bepalen wat je volgende stap wordt. Ook als je een huis op het oog hebt, is het goed om van dat huis een waardebepaling aan te vragen. Zo weet je zeker dat de vraagprijs reëel is.

Wil jij je woning in Weteringbrug verkopen via KIJCK. makelaars?

Heb je een waardebepaling aangevraagd en zit je erover na te denken om je woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw woning binnen 5 stappen is verkocht. Heb je nog een vraag? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars