KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Vijfhuizen

Denk je er wel eens over na om te verhuizen? Misschien wil je een woning met een grotere tuin of wil je graag dichter bij je werk wonen. Het is dan fijn om een waardebepaling van je huis in Vijfhuizen te laten doen. Bij een waardebepaling kijken we naar allerlei factoren en bepalen we heel nauwkeurig de waarde. Als je de waarde van jouw woning weet, kun je gerichter gaan kijken naar de volgende stap.

Hoe werkt een waardebepaling van een huis in Vijfhuizen?

Wanneer je een waardebepaling van je huis in Vijfhuizen aanvraagt, gaan wij kijken naar allerlei factoren van je woning en de omgeving. Zo kijken we naar de staat van het huis, het bouwjaar en het type woning. Daarnaast kijken we naar de grootte van het huis en het perceel. Ook nemen we de recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen bij je in de buurt mee. Deze factoren zetten we op een rijtje en wegen we tegen elkaar af. Hier komt een nauwkeurige schatting van de waarde van je woning uit.

Ja, ik wil de waarde weten van mijn huis in Vijfhuizen

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Een waardebepaling of een taxatie: wat zijn de verschillen?

Grofweg zijn er twee veelgebruikte manieren om de waarde van een huis in Vijfhuizen te bepalen: waardebepalingen en taxaties. Het grote verschil hierin is dat we bij een taxatie naar meer verschillende punten kijken en dieper ingaan op bijvoorbeeld de bouwkundige staat van de woning. Zo krijg je dus een nóg beter beeld van de woning en de waarde ervan. Doordat een taxatie veel meer werk is, is een taxatie niet gratis. Een waardebepaling is dat wel. Daarnaast mag een taxatie niet zomaar door iedere makelaar uitgevoerd worden; hiervoor moet de makelaar gecertificeerd zijn. Een waardebepaling kan wel door iedere makelaar gedaan worden. Wij kunnen we je helpen met zowel taxaties als waardebepalingen. Heb je hier vragen over? Neem contact met ons op.

KIJCK. makelaars helpt je met de verkoop van je woning in Vijfhuizen

Weet je de waarde van je woning en ben je van plan om je woning te verkopen? KIJCK. makelaars ontzorgt je volledig en verkoopt jouw woning met de hoogste verkoopprijs. Wij zorgen ervoor dat jouw woning optimaal wordt uitgelicht en wij daardoor snel potentiële kopers voor je vinden. Wij zetten alles op alles om jouw woning te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Dit wordt gewaardeerd, want wij krijgen een klantbeoordeling van een 9.6 op Funda.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Vijfhuizen in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Wanneer je erover nadenkt om te gaan verhuizen, is het dus heel handig om een waardebepaling uit te laten voeren. Ook wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt maar twijfelt over de waarde, kun je hier een waardebepaling van aanvragen. Zo krijg je een realistisch beeld van de vraagprijs.

Wil jij je woning in Vijfhuizen verkopen via KIJCK. makelaars?

Heb je een waardebepaling aangevraagd en zit je erover na te denken om je woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw woning binnen 5 stappen is verkocht. Heb je nog een vraag? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars