KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Spaarnwoude

Woon jij in Spaarnwoude en wil je jouw huis verkopen? Of heb je een nieuw huis op het oog, en twijfel je of de vraagprijs reëel is? Laat dan een waardebepaling van je huis in Spaarnwoude uitvoeren. Dan weet je precies waar je aan toe bent en kun je gerichter op zoek naar de volgende stap. KIJCK. makelaars staat voor je klaar; wij helpen je graag met een waardebepaling, een taxatie of met het verkopen van je huis in Spaarnwoude.

Hoe werkt een waardebepaling in Spaarnwoude?

Als je twijfelt over de waarde van je woning of over de vraagprijs van jouw droomhuis, dan helpt een waardebepaling door je de waarde te geven. Bij het uitvoeren van zo’n waardebepaling in Spaarnwoude kijken we naar verschillende factoren van het huis. Het bouwjaar en de staat van het huis zijn van invloed, net als het type woning en de oppervlakte van het huis en het perceel. Daarnaast kijken we naar recente verkoopprijzen van andere woningen in de omgeving. Dit zetten we op een rijtje en aan de hand daarvan bepalen we de waarde van jouw woning.

Ja, ik wil een waardebepaling van mijn woning in Spaarnwoude

KIJCK wat leuk! Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waardebepaling of taxatie laten uitvoeren, wat zijn de verschillen?

Bij een taxatie en bij een waardebepaling van je huis in Spaarnwoude kijken we naar allerlei onderdelen van je woning en ook naar de omgeving. Deze factoren wegen we tegen elkaar af en uiteindelijk krijg je zo een goed beeld van de waarde van je woning. Toch zijn er verschillen. Bij het uitvoeren van een taxatie gaat de makelaar dieper in op bijvoorbeeld bouwkundige zaken en wordt er gekeken naar meer factoren. Zo krijg je een nóg scherper beeld dan bij een waardebepaling.

KIJCK. makelaars helpt je met de verkoop van je woning in Spaarnwoude

Weet je de waarde van je woning en ben je van plan om je woning te verkopen? KIJCK. makelaars ontzorgt je volledig en verkoopt jouw woning met de hoogste verkoopprijs. Wij zorgen ervoor dat jouw woning optimaal wordt uitgelicht en wij daardoor snel potentiële kopers voor je vinden. Wij zetten alles op alles om jouw woning te verkopen met de beste verkoopprijs en voorwaarden. Dit wordt gewaardeerd, want wij krijgen een klantbeoordeling van een 9.6 op Funda.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Wat is de waarde van de laatst 3 verkochte woningen in mijn straat?

Staan er bij jou in Spaarnwoude in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Denk je erover na om te gaan verhuizen? Dan is het goed om een waardebepaling van je huis in Spaarnwoude uit te laten voeren, zo krijg je een realistisch beeld van de waarde ervan. Dit geeft je een goed beeld van de mogelijkheden voor je volgende stap. Heb je een nieuw huis op het oog, maar twijfel je over de vraagprijs? Ook dan kun je een waardebepaling aanvragen, zo weet je of de prijs realistisch is. Dit helpt je in je onderhandelingen!

Wil jij je woning in Spaarnwoude verkopen via KIJCK. makelaars?

Heb je een waardebepaling aangevraagd en zit je erover na te denken om je woning te verkopen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw woning binnen 5 stappen is verkocht. Heb je nog een vraag? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars