KIJCK. Makelaars

Huis verkopen? Begin met een waardebepaling van je huis in Purmerend

Ben je benieuwd naar wat je woning waard is? Laat ons een waardebepaling van je huis in Purmerend uitvoeren, dan weet je het binnen een werkdag! Ook wanneer je jouw oog hebt laten vallen op een andere woning maar twijfelt over de vraagprijs ervan, kun je een waardebepaling van die woning aanvragen. 

KIJCK. makelaars is dé NVM-makelaar van de Randstad. Na het uitvoeren van een waardebepaling van jouw woning, zetten we ons graag in om je te helpen bij de verkoop ervan. Dit doen we voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- ongeacht de verkoopsom van je woning.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Waar kijkt een makelaar naar bij een waardebepaling van een huis in Purmerend?

Als je graag wilt weten wat jouw woning in Purmerend of een andere woning waard is, kun je bij ons een gratis waardebepaling aanvragen. Bij zo’n waardebepaling kijken we naar allerlei onderdelen van het huis. Zo kijken we bijvoorbeeld naar het bouwjaar van de woning, naar de staat ervan en naar het type huis. De locatie is een van de belangrijkste onderdelen, net als het formaat van de woning en de tuin. Al die factoren zetten we op een rijtje en vergelijken we met recent verkochte woningen in de buurt. Zo komen we tot een realistische waardebepaling van jouw huis in Purmerend.

Ja, ik wil de waarde weten van mijn huis in Purmerend

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Een taxatie of een waardebepaling van je huis in Purmerend?

Wanneer je benieuwd bent naar de waarde van je huis, dan is een gratis waardebepaling dé manier om daar snel en vrijblijvend achter te komen. Binnen een werkdag maken we een waardebepaling voor je, zodat jij kunt besluiten wat je gaat doen. 

Naast een waardebepaling kun je ook een taxatie aanvragen. Bij een taxatie gaan we nog dieper in op allerlei aspecten. Een taxatie is nodig als je bijvoorbeeld een hypotheek gaat aanvragen of jouw hypotheek wilt wijzigen, een waardebepaling is dan niet voldoende. Omdat een taxatie uitgebreider is dan een waardebepaling en meer technische kennis vraagt, mag een taxatie alleen door een gecertificeerde makelaar uitgevoerd worden. Een taxatie is veel uitgebreider dan een waardebepaling, daarom rekenen verkoopmakelaars hier wel kosten voor. 

Wil je meer weten over het verschil tussen een waardebepaling en een taxatie? Neem gerust contact met ons op. 

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Laat een taxatie van je huis in Purmerend uitvoeren door KIJCK. makelaars

KIJCK. makelaars is dé verkoopmakelaar in de regio Amsterdam, Haarlemmermeer en Almere. Met onze kantoren in Amsterdam, Almere en Hoofddorp zijn we altijd in de buurt. Heb jij een waardebepaling laten uitvoeren en besluit je dat je jouw woning in Purmerend wilt verkopen? Dan helpen we je daar graag bij.

Hier hebben we een unieke werkwijze voor ontwikkeld. We doen het helemaal anders dan andere verkoopmakelaars: we werken op basis van een laag all-in tarief. Voor slechts 3950,- nemen we de gehele verkoop op ons: van fotografie tot promotie, bezichtigingen en prijsonderhandelingen. Zo ontzorgen we je volledig, terwijl jij op deze manier ook nog eens duizenden euro’s kunt besparen.

Meer weten over onze werkwijze of wil je een gratis waardebepaling aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, ons ervaren team staat voor je klaar.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars