KIJCK. Makelaars

Waardebepaling van jouw huis in Nieuw-Vennep

Ben je toe aan een nieuwe stap en denk je erover na om je woning in Nieuw-Vennep te verkopen? Voordat je verder gaat: doe eerst een gratis waardebepaling van je huis. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Hoe werkt een waardebepaling in Nieuw-Vennep?

Bij het uitvoeren van een waardebepaling van een huis in Nieuw-Vennep kijken we goed naar de woning. We zetten verschillende factoren die invloed hebben op de prijs naast elkaar. Denk hierbij aan zaken als het formaat en het type huis: gaat het om een appartement of een vrijstaand huis? Ook kijken we naar het bouwjaar, de staat en de grootte van het perceel. Dit zetten we op een rijtje en leggen we naast de prijzen van de meest recente verkochte woningen bij je in de buurt. Zo komen we tot een hele goede schatting van de waarde van jouw woning.

Ja, ik wil de waarde weten van mijn huis in Nieuw-Vennep

Vul hieronder je gegevens in en krijg een gratis en vrijblijvend waarderapport.

Mijn gratis waardebepaling

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Wat zijn de verschillen tussen een waardebepaling en een taxatie?

Een waardebepaling is een mooie manier om snel en gratis een goed idee van de waarde van je woning in Nieuw-Vennep te krijgen. Het geeft je een heel goed beeld van de huidige marktwaarde. 

Wil je echter een hypotheek aanvragen, dan zul je een taxatie moeten laten uitvoeren. Bij een taxatie kijken we grondiger naar je woning en onderzoeken we bijvoorbeeld meer technische punten. Een taxatie mag ook niet zomaar door iedere makelaar uitgevoerd worden: alleen hiervoor gecertificeerde makelaars mogen dit doen. Het taxatierapport wordt vervolgens gecontroleerd door een onafhankelijk bureau; ook dit is bij een waardebepaling niet het geval. Omdat zo’n taxatie uitgebreider is, betaal je hier dan ook voor – terwijl een waardebepaling meestal gratis is.

Dit doen wij voor jou

Dit doen wij voor jou

  • Zorgen ervoor dat er een professionele fotograaf komt.

  • Je woning wordt uitgebreid gepromoot op social, Funda en andere relevante websites.

  • De bezichtigingen worden door ons gehouden en geregeld.

  • Wij voeren de onderhandelingen in overleg met jou.

  • Wij zorgen voor de vastlegging en ondertekening van de afspraken in een koopovereenkomst.

Hé? Dat huis in mijn straat staat te koop

Staan er bij jou in Nieuw-Vennep in de buurt een aantal woningen te koop? En vraag jij je dan ook wel eens af hoeveel waard de woning dan is? Dat kun je nu gratis én vrijblijvend weten!

Gratis waardebepaling van de laatst 3 verkochte huizen in mijn straat

Hidden
Mocht er vanuit onze kant iets niet duidelijk zijn, dan bellen wij liever even.

Waarom zou je een waardebepaling laten uitvoeren?

Een waardebepaling is een laagdrempelige en razendsnelle manier om de waarde van je huis in Nieuw-Vennep in te schatten. Denk je erover na om te gaan verhuizen en jouw woning in de verkoop te zetten? Met een waardebepaling kun je gerichter gaan nadenken over je volgende stap.

Heb je al een nieuwe woning op het oog, maar heb je twijfels over de vraagprijs? Vraag dan een waardebepaling ervan aan, dan weet je direct of die realistisch is.

Het team van KIJCK. makelaars zet zich graag voor je in. We helpen je met waardebepalingen of taxaties, en ook voor het verkopen van je woning staan we voor je klaar. Hierbij hanteren we een unieke werkwijze: voor het lage all-in tarief van slechts 3950,- nemen we de verkoop op ons! Fotografie, bezichtigingen, onderhandelingen en meer: we ontzorgen je tijdens het gehele verkooptraject.

Ja, ik heb nog een vraag

Ja, ik heb nog een vraag

Geen probleem! Klik op de vestiging bij jou in de buurt en bel, mail of Whatsapp ons.

Tot KIJCK!

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je gevonden wat je zocht?
Team KIJCK. Makelaars